3Pillar Global demarează o campanie de recrutare globală coordonată din România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 18 august 2015 458 afişări

3Pillar Global, companie americană specializată în servicii IT, prezentă pe piaţa din România cu birouri în Cluj-Napoca şi Timişoara, a demarat o campanie de recrutare globală, coordonată din Cluj-Napoca.

3Pillar Global demarează o campanie de recrutare globală coordonată din România

Prin această acţiune, compania îşi propune să atragă 30 de specialişti cu înaltă calificare, în 30 de zile, în cele două centre din România, dar şi în India şi SUA.

În cadrul acestei campanii de recrutare, pentru birourile din Cluj-Napoca şi Timişoara, 3Pillar Global caută specialişti în Angular JS, Java sau experţi pe platforme mobile, cum ar fi iOS şi Android, dar şi coordonatori de echipe. Rolul şi vizibilitatea celor două birouri sunt în creştere la nivel global, în urma preluării conducerii operaţiunilor internaţionale de către managementul din Cluj-Napoca, dar şi înfiinţării unui centru global de tehnologii avansate coordonat din Timişoara. De la începutul anului, cele două centre din România se află într-un proces accelerat de extindere, fiind angajaţi 60 de specialişti doar în 2015.

În primăvara acestui an, 3Pillar Global România a anunţat un plan de extindere ce prevede angajarea a peste 100 de ingineri IT care să se alăture celor 300 de specialişti din cele două centre, Cluj-Napoca şi Timişoara. Poziţiile pe care 3Pillar Global le are deschise vizează ingineri IT de nivel intermediar şi seniori cu experienţă dovedită între 2 şi 5 ani, care să acopere funcţiile de programare şi testare. În ceea ce priveşte programarea, se urmăresc în special competenţe de Java şi Angular JS, dar şi alte tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicaţii web şi mobile. De asemenea, compania caută să angajeze şi manageri cu experienţă tehnică.

3Pillar Global Romania face parte dintr-o organizaţie globală cu operaţiuni pe trei continente şi 600 de angajaţi. Cifra de afaceri a companiei a depăşit 30 milioane de dolari anul trecut.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/3pillar-global-demareaza-o-campanie-de-recrutare-globala-coordonata-din-romania-14679097
14679097
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.