35% creştere a cifrei de afaceri a Zamfirescu Racoţi Predoiu în 2011

Autor: Ioana Mihai Postat la 15 martie 2012 38 afişări

Societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) a înregistrat în 2011 o cifră de afaceri în valoare de peste 19 milioane de lei (circa 4,5 milioane euro), în creştere cu 35% faţă de rezultatele financiare din anul precedent.

Gestiunea eficientă a resurselor, concretizată în menţinerea evoluţiei cheltuielilor sub nivelul de creştere a veniturilor, ca efect al efortului continuu de optimizare a randamentului firmei, a susţinut avansul semnificativ al profitului societăţii.

"Raportată la numărul mediu de avocati ai firmei în anul 2011, cifra de afaceri este un indicator clar al creşterii nivelului de performanţă individuală, o consecinţă firească a consolidării echipelor, a intăririi disciplinei profesionale şi a motivării resurselor umane, pe care firma noastră le consideră a fi esenţiale pentru atingerea obiectivelor sale. Rezultatele financiare înregistrate au în spate munca şi eforturile unei întregi echipe", a declarat Stan Tîrnoveanu, managing partner Zamfirescu Racoţi Predoiu.

Între factorii care au stat la baza creşterii veniturilor în 2011 se numără proiectele de litigii, în principal cele privind recuperarea de creanţe şi insolvenţa, care au contribuit cu peste 60% la rezultatele financiare ale firmei. În plus, impact a avut şi dezvoltarea semnificativă a portofoliului de proiecte în domeniul consultanţei, în principal în arii de practică precum energie, piaţa de capital, dreptul muncii, achiziţii publice, drept bancar.

Născută din fuziunea a două societăţi de avocaţi înfiinţate în 1995, Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) este una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. ZRP are o echipă de 38 de avocaţi dintre care cinci parteneri - Stan Tîrnoveanu (managing partner), Ioana Racoţi (senior partner), Călin-Andrei Zamfirescu (senior partner), Anca Danilescu (partner), Cosmin Vasile (partner).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Zamfirescu Racoţi Predoiu,
afaceri
/actualitate/35-crestere-a-cifrei-de-afaceri-a-zamfirescu-racoti-predoiu-in-2011-9402478
9402478
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.