15 tineri miliardari dezvăluie „secretul celei mai bogate generaţii din istorie”. Cum s-au îmbogăţit, potrivit unei analize Forbes

Postat la 04 aprilie 2024 23 afişări

15 tineri miliardari dezvăluie „secretul celei mai bogate generaţii din istorie”. Cum s-au îmbogăţit, potrivit unei analize Forbes

Toţi miliardarii lumii sub 30 de ani şi-au moştenit averea, arată primul val al „marelui transfer de avere”.

Trei copii ai lui Leonardo Del Vecchio, fondatorul companiei de ochelari de soare de lux Luxottica, au devenit miliardari după moartea sa în 2022.

Cea mai bogată persoană de pe planetă este proprietarul majoritar al conglomeratului de bunuri de lux LVMH, Bernard Arnault.

Toţi miliardarii lumii sub 30 de ani şi-au moştenit averea, arată primul val al „marelui transfer de avere” în care se aşteaptă ca peste 1.000 de oameni bogaţi să transmită moştenitorilor lor peste 5,2 miliarde de dolari în următoarele două decenii, conform The Guardian.

Există deja mai mulţi miliardari decât oricând (2.781), iar numărul este aşteptat să crească în următorii ani, pe măsură ce o generaţie în vârstă de oameni superbogaţi se pregăteşte să-şi dea averea copiilor. Cercetările revistei Forbes au descoperit că există 15 miliardari cu vârsta de 30 de ani sau mai puţin, dar că niciunul nu şi-a creat propria avere, beneficiind în schimb de moşteniri uriaşe.

Printre aceştia se numără şi irlandezul Firoz Mistry, în vârstă de 27 de ani, şi fratele său, Zahan, în vârstă de 25 de ani, care au fiecare aproximativ 4,9 miliarde de dolari din participaţiile lor la Tata Sons, compania-mamă a conglomeratului indian Tate Group, care deţine mărci de maşini, inclusiv Jaguar Land Rover. Ei au moştenit participaţiile de 4,6% din companie în 2022, după moartea tatălui lor, Cyrus Mistry, care a murit la mai puţin de trei luni după bunicul lor Pallonji.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
analize,
bogati,
dezvaluiri,
forbes

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.