11 aplicaţii pe care trebuie să le ai ca să fii mai bine organizat

Autor: Ioana Matei Postat la 18 decembrie 2018 531 afişări

Perioada de final de an este una în care mulţi dintre noi îşi stabilesc deja priorităţile pentru anul următor. Una dintre modalităţile prin care să faceţi acest lucru este prin descărcarea unor aplicaţii de organizare a agendei. Care sunt cele mai bune dintre acestea?

11 aplicaţii pe care trebuie să le ai ca să fii mai bine organizat

Jurnaliştii de la Bustle au enumerat câteva dintre cele mai utile aplicaţii ale momentului, indiferent de domeniul de activitate în care lucrează utilizatorul.

1. Dropbox: disponibil pe iOS sau Android, este o aplicaţie utilă pentru stocarea şi trimiterea unor fişiere mari, cum ar fi unele prezentări de pildă.

2. Mint: este o aplicaţie care ajută la organizarea bugetelor. Mai mult decât atât, este o unealtă care poate fi folosită în gestionarea facturilor, inclusiv printr-un reminder care să aducă aminte de momentul în care plata trebuie să fie făcută.

3. 24me: este o aplicaţie care ajută la organizarea programului utilizatorului: calendare, întâlniri, toate într-un loc organizat frumos.

4. Sortly: ajută la organizarea colecţiilor de lucruri; dacă vă mutaţi în curând, aceasta este aplicaţia ideală.

5. Pixie: în cazul în care vă pierdeţi deseori cheile, aceasta este aplicaţia ideală fiindcă ştie unde se află acestea în orice moment. Pixie poate fi downloadată pentru iOS şi cele două brelocuri care se conectează la aceasta pot fi cumpărate cu 50 de dolari.

6. Vault: pentru a nu vă mai scrie parolele pe hârtie, aceasta este soluţia. Vault păstrează sutele de parole pentru sutele de conturi pe care le folosiţi.

7. Pocket: căutăm conţinut pe telefoanele noastre în mod constant, iar pentru a face mai uşor acest lucru, Pocket permite utilizatorilor să economisească timpul utilizatorilor organizând ceea ce vor ei să citească astfel încât să aveţi mereu informaţia la îndemână.

8. Stylebook: permite organizarea garderobei pe zile, astfel încât să nu mai aveţi probleme legate de pierderea timpului pentru căutarea ţinutei ideale în fiecare zi.

9. Shoboxed: ajută la stocarea chitanţelor înainte ca acestea să fie pierdute într-un buzunar al hainelor.

10. Google Calendar: este esenţial, potrivit bustle.com. Organizarea pe culori este esenţială pentru organizare.

11. MindNode 5: este o aplicaţie care ajută la punerea în ordine a ideilor. Le veţi putea scrie aici şi dezvolta folosind poze pânâ când veţi ajunge la o prezentare complexă.  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicatii,
organizare,
aplicatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.