100 Tineri manageri de top. Vlad Cheregi, L’Oreal

Postat la 31 octombrie 2023 41 afişări

100 Tineri manageri de top. Vlad Cheregi, L’Oreal

Director comercial L’Oreal, 36 de ani


Cifră de afaceri (2022): 759 mld. lei

Profit net: 82 mld. lei

Număr de angajaţi: 326


Vlad are o experienţă de peste 15 ani în domeniul vânzărilor, timp în care a obţinut rezultate notabile şi a condus transformarea echipei comerciale. Este recunoscut în mod special de către colegi pentru abordarea sa antreprenorială, perseverenţa sa şi capacitatea de a motiva echipele.

O viziune pentru viitor:

„Consider că principalele provocări pentru liderul anului 2030 vor ţine de gestionarea unui mediu de lucru în tranziţie către virtual, având în vedere adoptarea conceptului de WFH (work from home) şi munca la distanţă. Liderul va trebui să asigure o comunicare şi colaborare eficientă între toţi membrii echipei, chiar şi fără a fi prezenţi fizic în acelaşi loc. Liderul va fi nevoit să-şi adapteze şi să-şi îmbunătăţească abilităţile de leadership şi coaching pentru a inspira şi motiva echipe diverse, formate din oameni cu culturi, experienţe şi backgrounduri diferite. Un aspect important va fi şi crearea unui mediu de lucru inclusiv şi echitabil pentru toţi membrii echipei.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.