100 Tineri manageri de top. Ştefan Obreja, Life Dental Spa

Postat la 04 august 2023 78 afişări

100 Tineri manageri de top. Ştefan Obreja, Life Dental Spa

CEO, Life Dental Spa, 36 de ani


Cifră de afaceri (2022, la nivel de grup): 10 mil. euro

Profit net: 2 mil. euro

Număr de angajaţi: 280


Ştefan Obreja este unul dintre cei mai tineri CEO din domeniul stomatologic românesc. Sub conducerea sa, Life Dental Spa a înregistrat o dublare a cifrei de afaceri de la un an la altul, o creştere accelerată a numărului de clinici şi a personalului, precum şi plasarea brandului Life Dental Spa în topul preferinţelor românilor pentru servicii dentare.

O VIZIUNE PENTRU VIITOR

„Principalele provocări ale liderului din anul 2030 ţin de capitalul uman, o resursă fără de care nimeni nu poate avea o echipă performantă. Spre deosebire de alte domenii, care sunt supuse unui avânt tehnologic, şi unde procesele sunt treptat luate de tehnologie, în domeniul stomatologic resursa umană este de neînlocuit. Atragerea şi retenţia oamenilor foarte bine pregătiţi, dar şi a reuşi într-o piaţă cu o competiţie acerbă, precum şi a ţine pasul cu inovaţia continuă, într-un sector cu o dinamică fantastică, unde cine nu o face iese din joc, sunt provocări pe care le vedem în industria noastră în următorii ani.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.