100 Tineri manageri de top. Sabina Rugină, Mercedes-Benz România

Postat la 25 octombrie 2023 404 afişări

100 Tineri manageri de top. Sabina Rugină, Mercedes-Benz România

Director de Marketing Mercedes-Benz Europa Centrală şi de Est (România, Slovacia, Ungaria, Polonia, Cehia), Divizia de Autoturisme, 33 de ani


Număr de angajaţi: 320


Sabina Rugină, în prezent director de marketing autoturisme Mercedes-Benz Europa Centrală şi de Est, şi-a început cariera în cadrul Mercedes-Benz România, în anul 2012. În acest timp, a ocupat diverse funcţii strategice, inclusiv ca director de marketing al diviziei de autoturisme pentru piaţa din România.

O viziune pentru viitor:

„Îmbrăţişez transformările care apar în industrie şi în organizaţie, fie că vorbim despre electrificarea produselor, despre inovaţie tehnologică şi digitalizare sau despre sustenabilitate. Rolul meu va rămâne acelaşi în 2030: să aduc împreună echipe diverse şi să le ghidez în acest proces de transformare spre a obţine cele mai bune rezultate în business, dar şi pentru a le oferi oportunităţile potrivite pentru a deveni viitorii lideri ai organizaţiei noastre.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.