100 Tineri manageri de top. Mihai Cismaşiu-Buda, Mastercard

Postat la 19 octombrie 2023 51 afişări

100 Tineri manageri de top. Mihai Cismaşiu-Buda, Mastercard

Director, Data & Services Mastercard România, Croaţia & Israel Mastercard, 32 de ani


Cifră de afaceri: N/A

Număr de angajaţi: N/A


Cu o experienţă de 10 ani în consultanţă strategică şi vânzări, Mihai şi-a început cariera la Roland Berger, a lucrat apoi la Horvath & Parters şi ATKearney, iar în 2016 s-a alăturat echipei Mastercard în calitate de consultant. Din rolul de director de vânzări consultanţă, Mihai a lucrat pentru multiple pieţe, inclusiv Grecia, Bulgaria, România, Israel şi Croaţia.

O viziune pentru viitor:

„Liderii anului 2030 vor fi nevoiţi să îşi conecteze, implicit sau explicit, obiectivele de business cu cele de CSR şi sustenabilitate. Tehnologia ne va ajuta să dezvoltăm soluţii, care să fie bune atât pentru business, cât şi pentru lumea din jur, iar liderii trebuie să fructifice această oportunitate, să le folosească.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.