100 Tineri manageri de top. Liviu Herman, Tazz

Postat la 24 noiembrie 2023 49 afişări

100 Tineri manageri de top. Liviu Herman, Tazz

Chief Product Officer Tazz, 39 de ani


CIFRĂ DE AFACERI (2022): + 177 mil. lei

Număr MEDIU de angajaţi: 233


Liviu Herman este chief product officer la Tazz, unde coordonează peste 70 de specialişti în IT. Înainte de Tazz, a ocupat timp de peste 10 ani roluri strategice în project & product management în cadrul companiilor Continental şi Haufe Group.

O viziune pentru viitor:

„Aşa cum timpul a fost imprevizibil cu mine şi, în acelaşi timp, foarte generos, sunt convins ca orice mi-aş propune ca rol peste 7 ani ar fi la kilometri distanţă de ceea ce voi face. Indiferent de rolul pe care îl voi avea, cert e că voi fi în continuare înconjurat de oameni faini, aşa cum sunt acum şi cum am reuşit să fiu de-a lungul întregii mele experienţe profesionale. (...) Într-un viitor în care angajaţii umani vor lucra cot la cot cu inteligenţa artificială cred cu tărie că abilităţile actuale vor fi exact aceleaşi necesare şi în acele momente; vom fi în continuare lideri ai oamenilor, doar că unii dintre ei vor fi specialişti în inteligenţă artificială.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.