100 Tineri manageri de top. Ina Coman, QUALITANCE

Postat la 17 octombrie 2023 354 afişări

100 Tineri manageri de top. Ina Coman, QUALITANCE

Operations Director QUALITANCE, 35 de ani


Cifră de afaceri (2022): 17,5 mil. euro

Număr de angajaţi şi colaboratori: 220


Cu o experienţă vastă în business, Ina Coman a contribuit în multiple arii organizaţionale ale companiei: de la operaţional, marketing, la juridic, financiar şi HR. Ina face parte din echipa Qualitance de 13 ani şi ocupă o poziţie în top management, fiind şi acţionar al companiei, înainte ca aceasta să facă parte din grupul Alten. În ultimii trei ani, spune că şi-a concentrat competenţele şi energia şi pe zona de people pentru a sprijini întreaga echipă să traverseze mai uşor prin contextul provocator şi fenomenele care ne-au impactat la nivel de societate.

O viziune pentru viitor:

„Inteligenţa artificială schimbă fundamental mediul de business şi piaţa muncii; este o realitate. Cu toate acestea, competenţe precum autonomia, creativitatea, adaptabilitatea, gândirea critică, inteligenţa emoţională şi empatia rămân diferenţiatori majori în procesul de recrutare. Astfel, chiar dacă vom integra VR şi AR în interviul de angajare pentru a crea scenarii şi a testa candidaţii în situaţii cât mai reale, indiferent că vom deveni mai flexibili, iar unele etape vor putea fi realizate asincron prin înregistrări video ale unor întrebări predefinite sau vom utiliza platforme AI dedicate şi analiză de date pentru a identifica cei mai potriviţi candidaţi, cu siguranţă un lucru va rămâne neschimbat - interacţiunea umană, discuţia în care validezi alinierea valorilor şi compatibilitatea candidatului cu echipa.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.