100 Tineri manageri de top. Dragoş Aipu, DY Fashion

Postat la 23 noiembrie 2023 17 afişări

100 Tineri manageri de top. Dragoş Aipu, DY Fashion

CEO DY Fashion, 36 de ani


Cifră de afaceri (2022): 23,3 mil. lei

Profit net: 2 mil. lei

Număr de angajaţi: 24


În anul 2012, pe când erau studenţi la master în Bucureşti, el şi soţia sa, Irina, au pornit acest business online dintr-un apartament de două camere, cu o investiţie de circa 15.000 de euro. Dificultatea găsirii unui loc de muncă i-a determinat să încerce pe cont propriu şi să îşi pună în practică pasiunile: a sa pentru IT şi comerţ online, iar a soţiei, pentru modă. Aşa a luat naştere magazinul online dyfashion.ro.

O viziune pentru viitor:

„Cuvântul cheie în organigrama viitorului ar fi adaptabilitatea. Un lider trebuie să aibă abilitatea să-şi înveţe echipa cum să integreze şi să gestioneze inteligenţa artificială pentru că în viitor vom avea atât angajaţi umani, cât şi inteligenţă artificială. Una fără alta nu vor putea exista.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.