100 Tineri manageri de top. Cosmin Toader, Raiffeisen Bank România

Postat la 24 octombrie 2023 62 afişări

100 Tineri manageri de top. Cosmin Toader, Raiffeisen Bank România

Head of Structured Trade Finance & Syndications, Raiffeisen Bank România, 31 de ani


Active totale (2022): 62 mld. lei

Profit net: 1,23 mld. lei

Număr de angajaţi: >4.900


Absolvent de Finanţe-Bănci (ASE) şi cu un Master în Managementul Sistemelor Bancare, Cosmin Toader lucrează de 11 ani în domeniul bancar, dintre care ultimii 8 ani la Raiffeisen Bank. Cu expertiză solidă în corporate banking, de 2 ani coordonează echipa de Finanţări Structurate şi Sindicalizări.

O viziune pentru viitor:

„Elementele definitorii pentru a avea un rol de succes ca lider al viitorului sunt adaptabilitatea şi responsabilitatea. În plus, învăţarea continuă şi dezvoltarea abilităţilor în sfere precum inteligenţa emoţională, empatia şi inteligenţa artificială sunt factori cheie în anii următori. Principalele provocări vor fi inteligenţa artificială, digitalizarea şi automatizarea, iar abilitatea de a transforma aceste provocări în oportunităţi de învăţare va diferenţia un lider în 2030.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.