100 Tineri manageri de top. Andrei Popa, BCR

Postat la 16 noiembrie 2023 46 afişări

100 Tineri manageri de top. Andrei Popa, BCR

Product Owner, Corporate & Micro Digital Lending BCR, 40 de ani


Cifră de afaceri (31 decembrie 2022): 6,27 mld. lei

Profit net: 1,74 mld. lei

Număr de angajaţi: 5.538


Pentru oamenii din BCR, Andrei este cel mai bun exemplu de coleg care încearcă să atingă performanţa mereu împreună cu echipa, nu doar la nivel individual. Este genul de profesionist cu un nivel excepţional de cunoştinţe, care caută neobosit dezvoltarea continuă din punct de vedere profesional, ridicând constant potenţialul echipei sale.

O viziune pentru viitor:

„Cred că tehnologia ne va ajuta să deschidem sistemele şi să putem colabora mai uşor cu parteneri, astfel încât sa creăm sinergii între produsele şi serviciile oferite. (…) Inteligenţa artificială va creşte exponenţial gradul de automatizare a activităţilor şi va schimba modul în care vom interacţiona cu «maşinile». Cu toate acestea, calităţile umane precum emoţiile şi creativitatea nu vor fi replicate.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
100 Tineri manageri de top,
Andrei Popa,
BCR

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.