100 Cei mai admiraţi CEO din România - 049. Cosmin Vladimirescu, General Manager România şi Croaţia, Mastercard

Postat la 16 februarie 2024 3577 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 049. Cosmin Vladimirescu, General Manager România şi Croaţia, Mastercard

În primăvara acestui an, Cosmin Vladimirescu a preluat funcţia actuală, anterior fiind country manager Mastercard România timp de peste 13 ani. Experienţa sa în cadrul  companiei globale de tehnologie de plăţi cumulează aproape 17 ani, iniţial fiind account manager, conform informaţiilor de pe LinkedIn. Absolvent al Universităţii Româno-Americane din Bucureşti (1999), şi-a început cariera în cadrul Bancpost, unde a lucrat vreme de şapte ani, în poziţia de card fraud manager. „Mulţi consumatori nu sunt convinşi că soluţiile inovatoare sunt sigure, prin urmare nu se simt confortabil să le utilizeze”, declara recent executivul, cu referire la faptul că românii se bazează pe numerar pentru majoritatea achiziţiilor cotidiene, dar folosesc în mod uzual şi soluţiile de plată digitale.

Cosmin Vladimirescu se declară ferm convins de faptul că „este datoria noastră să contribuim la bunăstarea societăţii, fie că ne referim la susţinerea comunităţilor, a educaţiei sau a inovaţiei”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.