Drumul de la idee la succes in afaceri este acum mai usor. Antreprenoriatul poate fi predat si trebuie sa fie invatat

Antreprenoriatul in Romania nu mai este de mult un teren necunoscut. Din ce in ce mai multi oameni isi iau viata profesionala in propriile maini si pornesc o afacere pe cont propriu fara sa aiba o idee prea exacta despre ce trebuie sa faca si unde trebuie sa se indrepte.

Antreprenoriatul poate fi predat si trebuie sa fie invatat.

BUSINESS Magazin va ofera in parteneriat cu School for Startups Romania, incepand de luni 5 decembrie, cartea Antreprenoriat, drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri semnata de unul dintre cei mai de succes antreprenori si investitori romani, Marius Ghenea.

Cartea este un ghid practic pentru cei care vor sa porneasca o afacere si raspunde la intrebari precum "Cum sa incepi o afacere?", "Care sunt sursele de finantare?", "Care sunt obstacolele pe care le poti intampina?" sau "Cum sa gasesti noi piete de dezvoltare a business-ului?".

"Informatiile din carte sunt, cred eu, utile pentru orice antreprenor, dar si pentru cei care se gandesc sa urmeze in viitor aceasta cale sau chiar pentru cei care nu sunt antreprenori, dar sunt implicati in orice alt mod in activitatile antreprenoriale din Romania.

Documentarea pentru cartea "Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunităţi şi succes în afaceri" a implicat atat cursurile de entrepreneurship pe care le predau la scoli de business executive cat si experienta acumulata in Arena Leilor sau mai recent in School for Startups Romania dar mai ales experienta din ultimii aproape 20 ani de activitate antreprenoriala personala."

Marius Ghenea.

"Stiinta antreprenoriatului de succes are acum un manual, complet, indispensabil si nimeni altcineva n-ar fi fost mai in masura sa ni-l ofere decat Marius Ghenea ..."

Mihaela Nicola, CEO, The Group

"Stilul sau practic si la obiect si indrumarea oferita pentru a avea succes sustenabil in afaceri vor fac diferenta pentru oricine este interesat sa isi dezvolte abilitatile antreprenoriale. "

Doug Richard - Fondator School for Startups (UK)

"Mi-a placut in mod deosebit capitolul "Cele cinci greseli antreprenoriale fatale" care fie au fost facute, fie au fost observate la altii - fiecare antreprenor roman ar trebui sa citeasca in mod deosebit acest capitol…"

William K. Aulet, Senior Lecturer si Director, MIT Entrepreneurship Center (SUA)

Cartea o gasiti la chioscuri in perioada 5 - 18 decembrie impreuna cu revista BUSINESS Magazin la pretul de 11.9 lei.

Pentru abonatii revistei cartea este gratuita.

In parteneriat cu

Contact:

 

Alexandra Voicu - Event Sales Manager - Mobile: 0766.935.845 - E-mail: alexandra.voicu@m.ro

 

Alexandru Matei - Business Unit Publisher - Mobile: 0766.606.994 - E-mail: alexandru.matei@zf.ro

ZF.ro
Autoturismele din România la raport: Moment istoric în România. Ce trebuie să ştie toţi şoferii din ţara noastră Autoturismele din România la raport: Moment istoric în România. Ce trebuie să ştie toţi şoferii din ţara noastră
Mai aveţi zile de concediu de anul trecut şi vreţi să nu le pierdeţi? Vedeţi aici ce se întâmplă cu perioada de concediu de odihnă neefectuată
Mediafax
Epidemie de singurătate în rândul părinţilor. Doi din trei sunt izolaţi şi epuizaţi Epidemie de singurătate în rândul părinţilor. Doi din trei sunt izolaţi şi epuizaţi
Adrian Sârbu: Creşterea PIB înseamnă creşterea bogăţiei tale. În România există oportunităţi. Fii vesel, pentru că economia creşte şi bazată pe nivelul tău de bună dispoziţie şi de gândire pozitivă
MonitorulApararii
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
România va semna contractul de peste 700 milioane euro pentru obuzierele de 155 mm. în luna martie
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Ce, cât şi cum se mai fură prin Europa COMENTARIU Valeriu ŞUHAN: Ce, cât şi cum se mai fură prin Europa
COMENTARIU Valeriu ŞUHAN Cu frâna trasă pe podul suspinelor...

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.