Video la dispoziţia clientului

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 09 decembrie 2016 273 afişări

Video la dispoziţia clientului

Vodafone şi-a făcut intrarea în gama serviciilor TV şi conţinut video online prin lansarea 4GTV+, România fiind a unsprezecea ţară în care Vodafone lansează serviciul de televiziune în parteneriat cu Netflix. Aplicaţia dezvoltată de operator include şi 36 de milioane de melodii, printr-un acord încheiat cu Zonga.

ELEMENTUL DE NOUTATE:

Serviciu de streaming video şi de muzică disponibil pe smartphone-uri şi tablete.

EFECTELE INOVAŢIEI:

Utilizatorii 4GTV+ pot să urmărească emisiuni difuzate live de canalele TV, dar şi să pună pauză şi să le urmărească mai târziu de la momentul la care le-au întrerupt, precum şi să deruleze de la început, cu ajutorul funcţiei „Repornire şi derulare înapoi”. De asemenea, folosind funcţia „Catch-up”, utilizatorii pot viziona emisiuni pe care nu le-au putut urmări live, opţiune valabilă timp de 72 de ore de la momentul difuzării lor. În plus, clienţii beneficiază de experienţa multiecran, care le permite să transfere conţinutul disponibil prin 4GTV+ către ecranul TV şi, în paralel, să îşi folosească telefonul pentru apeluri sau orice alte acţiuni fără a întrerupe vizionarea. Utilizatorii mai beneficiază şi de continuitatea sesiunii de vizionare, opţiune prin care pot întrerupe vizionarea şi apoi relua oricând de la momentul întreruperii.

DESCRIEREA INOVAŢIEI:

Vodafone a lansat aplicaţia 4G TV în luna iulie a acestui an, oferind acces clienţilor la aproape 20 de posturi TV live şi o serie de filme. Serviciul de streaming video şi de muzică 4GTV+ presupune şi un nou parteneriat pentru piaţa din România cu Netflix, cea mai mare reţea the televiziune prin internet. 4GTV+ oferă acces la o serie largă de canale TV, care acoperă toate tipurile de conţinut, de la ştiri la divertisment, atât local, cât şi internaţional. Serviciul include şi 36 de milioane de melodii oferite prin Zonga, precum şi producţii de succes oferite de parteneri precum Disney Channel, Disney Junior şi Disney Channel On Demand. Până la lansarea 4GTV+, Vodafone era singurul jucător de top din industria locală de comunicaţii care nu era prezent în niciun fel pe segmentul de servicii TV & conţinut video. Cei mai mari jucători de pe piaţa locală TV sunt RCS&RDS, Telekom şi UPC, cel mai nou intrat pe acest segment fiind Orange; cele patru companii oferă pe lângă serviciile prin cablu sau satelit şi acces la posturi TV live prin aplicaţii mobile.

Cu 4GTV+, Vodafone pune la dispoziţia clienţilor acces la o colecţie de filme şi posturi TV live, dar exclusiv de pe echipamente mobile - smartphone-uri şi tablete - pentru toţi clienţii Vodafone România descărcând aplicaţia 4GTV+ din App Store şi Google Play. Aplicaţia este disponibilă din 3 octombrie, iar accesul la serviciul nou lansat este inclus în abonamentele Vodafone începând cu planul tarifar Red 19 şi pentru clienţii care achiziţionează sau prelungesc un asemenea abonament.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.