Business Magazin a premiat, în cadrul galei Woman in Power, zece dintre cele mai puternice femei de afaceri din România - GALERIE FOTO

Postat la 23 martie 2018 265 afişări

Business Magazin a organizat ieri seară Gala Woman in Power, prilej cu care va fi lansat catalogul dedicat doamnelor care reprezintă elita mediului românesc de afaceri, „aripa” feminină. Proiectul, ajuns la a şaptea ediţie, prezintă cele mai puternice antreprenoare şi reprezentante de companii multinaţionale.

Tema serii a fost imaginea femeii în business, iar invitatele şi-au împărtăşit punctele de vedere cu cei aflaţi în public. Romulus Oprica, fondator al companiei BrandBerry a prezentat un studiu legat de percepţia oamenilor de afaceri vizavi de rolul femeilor în business; un alt moment aşteptat al serii a fost recitalul susţinut de Robert Smooth Sax.

Vezi aici mai multe imagini de la gală 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.