100 Tineri Manageri de TOP

Postat la 13 mai 2008 161 afişări

Au fiecare mai putin de 40 de ani, dar sunt implicati in top managementul unor firme care au derulat impreuna anul trecut afaceri de peste 20 de miliarde de euro.

Revista BUSINESS Magazin a lansat saptamana aceasta a treia editie a catalogului „100 de tineri manageri de top” in cadrul unui eveniment in care au fost acordate zece premii pentru managerii cu performante deosebite in domeniile in care activeaza.

Cele zece premii au fost acordate in urma selectiei pe care au facut-o reprezentanti ai pietei de HR precum George Butunoiu (George Butunoiu Consulting), Madalina Didea (HART Human Resources Consulting), Daniela Necefor (Total Business Solutions) si Adrian Stanciu (Human Synergistics).

Cele mai importante criterii de selectie au fost anvergura postului, varsta, impactul social al functiei, factorul de coerenta (constanta intr-un anumit domeniu), vizibilitatea pe piata pe care activeaza si studiile.

Sase dintre premii au fost acordate lui Ovidiu Balan, Director general Goodyear (categoria Consumer markets), Sorana Baciu, Director corporate development Petrom (categoria Industrial markets), Iulian Stanciu, Director general Asesoft Distrbution (categoria IT&C), Bogdan Mihoc, Director trezorerie Unicredit Tiriac (categoria Financial services), Alexandru Reff, Partener Deloitte (categoria Alte Servicii) si Gabriel Carlig, Director general Jolidon (categoria Antreprenoriat).

Patru premii speciale au fost acordate lui Iulian Dascalu, presedinte Iulius Group pentru “Cel mai mare proprietar roman de mall-uri“, Ancai Georgescu, director resurse umane Romtelecom pentru „Cariera internationala”, lui Horatiu Florescu, vicepresedinte Colliers – premiul special “Piata de inchirieri de birouri sunt eu“ si fratilor Ionut si Robert Negoita, premiul special "Think big".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin,
TOP 100
/special/100-tineri-manageri-de-top-2632094
2632094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.