(P) Lupta dintre Samsung şi LG: faza pe maşini de spălat

Postat la 22 decembrie 2021 34 afişări

(P) Lupta dintre Samsung şi LG: faza pe maşini de spălat

Ceea ce ne place la maşinile de spălat şi uscătoarele de la LG şi Samsung este că oferă o curăţare uimitoare, împreună cu numeroase caracteristici tehnice excelente. Hainele tale vor fi curate şi, printr-o apăsare de buton, le poţi igieniza pentru a ajuta la reducerea alergenilor din viaţa ta. Lista de caracteristici continuă.

Există multe asemănări între aceste două companii şi produsele lor, dar există şi câteva diferenţe cheie în design şi funcţionalitate care merită remarcate. Acest articol este conceput pentru a fi o explicaţie rapidă pentru ambele mărci de maşini de spălat.

Top factori pe care trebuie să îi iei în considerare înainte de a cumpăra o maşină de spălat cu uscător

Indiferent dacă cumperi prima maşină de spălat sau dacă este timpul să faci upgrade, ai nevoie de o maşină de spălat care să se potrivească nevoilor tale specifice. Pentru a te ajuta să faci cumpărături cu încredere şi să iei o decizie mai informată, iată câţiva dintre factorii esenţiali care trebuie luaţi în considerare înainte de a alege cel mai bun model de maşină de spălat cu uscător.

1. Performanţa de curăţare

Atât Samsung, cât şi LG sunt inovatori, îmbunătăţind continuu caracteristicile aparatelor lor. Aceste maşini de spălat moderne au o varietate de funcţii – numeroase cicluri de spălare, cicluri cu abur şi alte opţiuni utile. Când vine vorba de maşini de spălat, ambele companii oferă rezultate excepţionale. Prin urmare, au câştigat un loc de top în râvnitul nostru clasament al celor mai bune maşini de spălat şi uscător.

O maşină de spălat LG foloseşte tehnologia cu abur, care pătrunde adânc în interiorul ţesăturilor şi slăbeşte petele încăpăţânate şi uscate, fără a deteriora rufele. LG mai are funcţia 6Motion, care are diferite opţiuni de mişcare a cuvei pentru o performanţă îmbunătăţită de spălare.

În schimb, o maşină de spălat Samsung are PowerFoam pentru curăţare profundă. Această caracteristică amestecă apa şi detergentul pentru a curăţa temeinic ţesăturile. De asemenea, la fel ca LG, Samsung dispune de tehnologia Steam pe anumite maşini de spălat.

Pentru eficienţă, viteză şi curăţare mai bună, LG are TurboWash. Acest sistem foloseşte jeturi de pulverizare pentru a îmbunătăţi performanţa şi eficacitatea spălării, reducând ciclurile de spălare cu încărcare completă cu până la 30 de minute.

Similar cu TurboWash de la LG, o maşină de spălat Samsung are SuperSpeed. Această caracteristică utilizează, de asemenea, jeturi pentru a pulveriza detergent spumă şi apă caldă pentru a curăţa temeinic hainele. De asemenea, scurtează timpul obişnuit al ciclului de spălare şi oferă o eficienţă mai mare.

2. Eficienţa energetică

Maşinile de spălat sunt dotate standard cu funcţii de economisire a energiei, cum ar fi umplerea automată cu apă, care detectează dimensiunea încărcăturii rufelor şi umple cuva cu doar cantitatea necesară de apă.

Probabil ai observat eticheta Energy Star pe aparate. Energy Star înseamnă că produsele respectă reglementările guvernamentale privind eficienţa energetică. Toate maşinile de spălat Samsung şi LG sunt aprobate Energy Star; cu toate acestea, ambele companii depăşesc cerinţele de bază şi au funcţii suplimentare pentru economii suplimentare de resurse.

Pentru a preveni risipa de apă, LG are un sistem SenseClean care detectează cantitatea de rufe din maşina de spălat şi ajustează nivelul apei în consecinţă. Acest lucru este util în special pentru momentele în care trebuie să speli doar câteva articole de îmbrăcăminte şi nu ai nevoie de cuva umplută în întregime.

3. Zgomot şi vibraţii

În comparaţie cu alte aparate electrocasnice, maşinile de spălat au potenţialul de a produce cel mai mult zgomot şi vibraţii. O maşină de spălat modernă cu sarcină frontală rotesc cuva la mai mult de 1200 RPM în timpul modului de centrifugare, iar această acţiune de mare intensitate poate fi uneori auzită sau simţită.

Mai ales dacă locuieşti într-un apartament mic, vibraţiile şi zgomotul pot provoca supărare. Pentru a rezolva această problemă, Samsung, LG şi multe alte companii de electrocasnice au dezvoltat sisteme anti-zgomot de înaltă tehnologie.

Samsung are tehnologia VRT Plus, care reduce vibraţiile şi zgomotul cu 40% mai mult decât VRT-ul lor standard. Acest sistem încorporează un design unic al cuvei şi senzori dedicaţi pentru a menţine maşina de spălat silenţioasă.

În mod similar, sistemul LG TrueBalance Anti-Vibration face maşinile de spălat LG mai stabile. Datorită acţionării directe a motorului şi sistemului de echilibrare, chiar şi încărcăturile grele se spală în mod constant şi silenţios.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masina de spalat,
lg,
samsung,
tehnologie,
eficienta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.