Vocea din spatele cifrelor

Autor: Andra Stroe Postat la 04 decembrie 2023 85 afişări

Vocea din spatele cifrelor

Dacă ar fi să ascultaţi un podcast având ca invitat persoana care vă inspiră cel mai mult în carieră, în viaţă, pe cine aţi vrea să auziţi? Dacă ar fi să intervievaţi pe cineva într-un podcast, pe cine aţi intervieva? Pentru unii lideri de business din România, tineri sau nu, răspunsul la această întrebare ar fi numele unora dintre voi, cei prezenţi în acest anuar. Şi acest lucru ar trebui să însemne ceva.

Dincolo de rezultatele financiare, de prosperitatea companiei, de tranzacţiile care aduc efervescenţă în piaţă, faptul că aţi primit votul colegilor antreprenori, al colegilor CEO, al top managementului din varii companii şi industrii ar trebui în primul rând să vă facă să înţelegeţi importanţa de a reprezenta un model în business. Pentru următoarele generaţii de lideri, pentru copiii voştri care vă vor moşteni afacerile, pentru investitorii care sunt cu ochii pe România şi nu numai.

Exemplele voastre de succes atrag după ele alte pariuri care se pot transforma în unicornii de mâine, ba chiar în competiţia de mâine. Iar asta ar trebui să fie un motor nu doar pentru economie, dar şi pentru voi – pentru a vă determina să deveniţi mai inovatori, să rămâneţi relevanţi şi să vă adaptaţi schimbărilor, noilor generaţii, tehnologiei tot mai prezente.

Ieşiţi în faţă şi povestiţi din culise – despre momentele când aţi greşit, despre momentele când aţi învăţat din greşeli. Despre reuşite şi cum le-aţi celebrat. Rămâneţi vizibili nu doar prin cifre, ci şi prin poveste. Căci numele vostru devine un brand iar povestea voastră inspiră direct proporţional cu cât o expuneţi pentru a fi scrisă şi spusă cititorilor şi ascultătorilor – colegii, partenerii, competitorii sau clienţii de mâine!

Andra Stroe este editor BUSINESS Magazin

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.