Tiparul nu e flexibil, iar asta nu ne deranjează

Autor: Ioana Matei Postat la 18 decembrie 2023 198 afişări

564 este numărul de ore pe care le-am adunat în fiecare zi de miercuri a acestui an în care am predat BUSINESS Magazin la tipografie. În era muncii remote/hibrid şi a programului pe care fiecare angajat din corporaţie are posibilitatea să şi-l facă singur, într-o măsură mai mică sau mai mare, viaţa echipelor care lucrează aici este în continuare condiţionată de tipar. Ziua de miercuri, a tiparului, este „sfântă” pentru echipa BUSINESS Magazin şi pentru fiecare departament care ajută ca aceasta să fie, în continuare, o revistă săptămânală de business (singura, de altfel) – fie că vorbim despre vânzări, marketing/social media sau evenimente.

De luni până miercuri, agendele Andrei Stroe, Cameliei Iliescu, Ioanei-Mihai Andrei, Iulian Popa, lui Ovidiu Vitan şi lui George Toader, Roxana Cârcior (în ordine alfabetică), înseamnă, mai ales BUSINESS Magazin. La fel este şi cazul colegilor de la ZF care scriu constant pentru revistă – Adrian Seceleanu, Alexandra Cepăreanu, Alex Ciutacu, Alexandra Matei, Alina-Elena Vasiliu, Bogdan Alecu, Bogdan Cojocaru, Claudia Medrega, Cristian Hostiuc, Cristina Roşca, Dana Ciriperu, Eduard Ivanovici, Georgiana Mihalache, Ioana Niţă, Florentina Niţu, Loredana Frăţilă, Mădălina Dediu Panaete, Mircea Nica, Miruna Diaconu, Mirabela Tiron, Răzvan Botea, Ramona Cornea, Sorin Pîslaru, Tibi Oprea.

Iar în restul zilelor săptămânii – înseamnă, de cele mai multe ori – proiecte conectate de BUSINESS Magazin – anuarele noastre (100 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS, 100 TINERI MANAGERI DE TOP, 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, CSR 2023 – Cât de responsabile sunt companiile din România, CELE MAI INOVATOARE COMPANII DIN ROMÂNIA 2023), evenimentele realizate cu prilejul lansării anuarelor,  emisiunile difuzate pe site-ul nostru. Iar lista numelor colegilor din departamentele ce fac aceste evenimente posibile este lungă – la fel şi cea a celor care se asigură de bunul mers al apariţiilor: Alexandru Matei, Alexandra Voicu, Anamaria Gheţea, Camelia Botea, Corina Tăbăraş, Cristina Ivanovici, Cristina Vrânceanu, Daniela Gugiu, Livia Flăcău, Manuela Pănescu, Mihai Kogălniceanu, Oana Ioniţă, Virgil Ştefan & Co.

La final de an, vă mulţumim mai ales vouă, parteneri şi cititori, că ne motivaţi ca în era muncii flexibile, să fim puţin mai „inflexibili”!

Ne revedem în 2024, cu aceeaşi consecvenţă!  

Ioana Matei este editor Business Magazin

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
opinie,
ioana maeti,
business magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.