Mesajul de Sărbători al Iulianei Roibu, redactor-şef adjunct al Business Magazin: Sper să iasă din vocabularul oamenilor cuvântul „poate"

Autor: Iuliana Roibu Postat la 24 decembrie 2013 286 afişări

Mesajul de Sărbători al Iulianei Roibu, redactor-şef adjunct al Business Magazin: Sper să iasă din vocabularul oamenilor cuvântul „poate"

Am câteva dorinţe pentru 2014 pe care aş vrea mult să le audă Moş Crăciun sau oricine îi ţine locul anul ăsta. Citisem în Fortune că anul trecut Moşul nu a livrat conform aşteptărilor în State şi nişte analişti estimau că la sfârşitul lui 2013 aşteptările vor fi mai mici. Recunosc că eu nu îi cer lucruri mici (nu îmi stă în fire), aşa că îi transmit următoarele: să scoată din vocabularul oamenilor cuvântul „poate" (nu foloseşte la nimic nimănui), să dea curaj oamenilor să facă ce le place, să ăsească un candidat puternic pentru alegerile din toamnă şi în general să ne facă uşoară trecerea prin campania electorală.

Prietenilor Business Magazin le doresc să îşi găsească strategia cea bună pentru a se dezvolta în 2014, dar şi să îşi întâlnească mentorii potriviţi şi angajaţii perfecţi. V-am zis că nu ştiu să cer puţin de la Moş Crăciun.


IULIANA ROIBU este REDACTOR-ŞEF ADJUNCT al Business Magazin.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iuliana roibu,
business magazin,
sarbatori
/opinii/mesajul-de-sarbatori-al-iulianei-roibu-redactor-sef-adjunct-al-business-magazin-sper-sa-iasa-din-vocabularul-oamenilor-cuvantul-poate-11800890
11800890
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.