ROMÂNII AU TALENT: Cine sunt primii trei concurenţi care vor ajunge în marea finală

Postat la 07 aprilie 2012 37 afişări

Dintre cei 12 concurenţi prezenţi în prima semifinală de la "Românii au talent", doar trei merg în marea finală din 11 mai. Cei care au decis au fost atât publicul, cât şi juriul.

În urma voturilor telespectatorilor, s-a facut un top 4 al primilor clasaţi. Doi dintre ei au mers direct în etapa următoare, iar juriul a ales încă un finalist dintre cei clasaţi pe locurile 3 şi 4. Aşadar, în marea finală 15 concurenţi se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român al ţării, scrie Mediafax.

Primii salvaţi de public au fost X-treme Brothers (VIDEO)

Următorii în topul voturilor publicului au fost Loredana şi Cristian Fieraru (VIDEO).

Cea de-a treia alegere i-a aparţinut juriului, care a avut de ales între Aset Crew şi Constanţa Cobzariu. Mihai Petre a avut ultimul cuvânt de spus, după ce Andra a ales-o pe Constanţa Cobzariu (VIDEO), iar Andi Moisescu pe Aset Crew (VIDEO), dansatori care au fost şi alegerea lui Mihai.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/romanii-au-talent-cine-sunt-primii-trei-concurenti-care-vor-ajunge-in-marea-finala-9491509
9491509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.