"Romanii Au Talent" a inregistrat audiente de aur la primele doua semifinale

Autor: Ana Raduta Postat la 04 aprilie 2011 38 afişări

Primele editii difuzate in direct au au adus in fata televizoarelor peste cinci milioane de romani, din intreaga tara.

Prima semifinala emisiunii "Romanii au talent", difuzata vineri, 1 aprilie, in direct din Studiourile MediaPro din Buftea, a adunat in fata micilor ecrane 5,5 milioane de romani din intreaga tara in minutul de maxima audienta de la 21.44, cand, pe intreg publicul din mediul urban, ratingul ProTv ajungea la 27,8 puncte. De asemenea, a fost inregistrata o cota de piata de 66,6% pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, la ora 22.27. Audienta medie inregistrata de prima semifinala, pe publicul din mediul urban, a fost de 20 de puncte de rating, iar cota de piata a fost de 47,3%.

Si simbata, ProTV a fost lider detasat de audienta cu cea de-a doua semifinala a emisiunii "Romanii au talent". Audienta medie inregistrata in intervalul 20.29 - 23.51 a fost de 17,4 puncte de rating, pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani , iar cota de piata a ajuns la 48,2%.

Finalistii primelor doua semifinale au fost urmatorii: Narcis Iustin Ianau, trupa Ballance si sotii Luca, iar sambata seara li s-au alaturat Tutu Adrian, Cristina si Alina si grupul Akikai. Acestia vor ajunge in marea finala, care va avea loc pe 25 aprilie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Romanii au Talent,
audienten semifinale
/media-marketing/romanii-au-talent-a-inregistrat-audiente-de-aur-la-primele-doua-semifinale-8128495
8128495
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.