Poate n-ati auzit bine

Postat la 14 octombrie 2008 13 afişări

Acum, ca Apple a vandut 160 de milioane de iPod-uri, a rescris businessul cu muzica si a inspirat zeci de competitori, e clar ca playerele de muzica sunt mai mult decat o moda ori o pasiune trecatoare. Numai ca aproape nimeni nu a scos o vorba despre neplacerile sau chiar pericolele legate de uzul castilor.

 

Da, exact. De sute de milioane de ori pe zi, posesorii de playere de muzica isi indeasa acele mici discuri in urechi, fara a sta pe ganduri, ceea ce ii face deopotriva surzi la zgomotele lumii din jur, cat si sa para neciopliti fata de aceeasi lume exterioara.

 

Si aceasta daca reusesc sa le mentina in urechi. Nimeni nu vorbeste despre asta, dar multora le lipseste acel cartilaj care sa tina la locul lor castile - de fapt, pentru a folosi termenul exact, auricularele. (Eu ma numar printre ei, dar sa nu mai spuneti la nimeni.) Ce ziceti de putina empatie cu acesti suferinzi? Unde sunt grupurile de terapie? Unde este teledonul?

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
marketing,
iPod,
Apple,
muzica
/media-marketing/poate-n-ati-auzit-bine-3310817
3310817
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.