Peste două milioane de români au urmărit vineri "Dansez pentru tine". Cine a intrat la duel?

Autor: Ana Raduta Postat la 24 octombrie 2011 20 afişări

Vineri seară, la Pro Tv, a început al douăsprezecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

Timp de cinci ore, showul prezentat de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur a fost lider absolut de audienţă pe toate targeturile. Peste două milioane de români au urmărit cu sufletul la gură "Dansez pentru tine", în minutul de maximă audienţă, înregistrat la ora 21.10. În ceea ce priveşte audienţa medie, Pro Tv a avut o medie de 7,1 puncte de rating pe publicul din mediul urban şi 22,8% cotă de piaţă.

Cele opt perechi s-au întrecut la Pro Tv în două stiluri de dans atent pregătite: dans vechi şi dans tras la sorţi, însa cu tema "Balul absolvenţilor". Mircea Solcanu a fost "bufonul" de la curtea regelui, Alex Piscunov un pirat vesel, Daniel Niţoiu a intrat în pielea Regelui Soare.

La finalul primei ediţii "Dansez pentru tine", Pepe şi partenera sa Andreea s-au clasat pe primul loc, urmaţi de Catrinel Sandu şi Ionuţ, Aylin şi Ovidiu pe locul al treilea, în vreme ce Jojo şi Ionuţ şi Andreea Ibaka şi Paul au împărţit, cu punctaj egal, locul al patrulea.

Mircea Solcanu şi Alex Piscunov au obţinut vineri seara cel mai mic punctaj, astfel că juriul i-a condamnat la primul duel al sezonului. Mircea Solcanu dansează alaturi de Roxana Voina, o studentă la coregrafie care provine dintr-o familie de părinţi alcoolici. Crescută de bunica ei, Roxana şi-a găsit refugiul în dans. Visul ei este să-ţi castige traiul din marea ei pasiune, dansul, şi astfel să-şi ajute fraţii, în special pe mezina familiei, Diana.

Alex Piscunov, toboşarul trupei Zero, dansează cu Cornelia Condeescu, al cărei vis a fost dintotdeauna să devină coregraf. Mama ei i-a crescut singură pe Cornelia şi pe cei doi fraţi ai ei, de când tatăl lor i-a părăsit, pe vremea când Cornelia avea doar doi ani. Cornelia se întreţine singură şi îşi ajută familia, fiind studentă la Master, dar şi-ar dori să poată să-şi ajute mama şi bunicii tot prin dans. Bunicii din partea tatălui au fost răniţi în Revoluţie şi ea îşi doreşte să-i sprijine acum.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
duel,
"Dansez pentru tine",
Pro Tv
/media-marketing/peste-doua-milioane-de-romani-au-urmarit-vineri-dansez-pentru-tine-cine-a-intrat-la-duel-8897263
8897263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.