Medicina si afaceri

Postat la 10 iunie 2008 81 afişări

Cariera Mihaelei Leventer a punctat doua etape importante. In prima, si-a castigat un renume in domeniul dermatologiei, apoi in cel al chirurgiei estetice si reparatorii. In cea de-a doua etapa, a invatat cum sa opereze cu notiunile de business, in momentul in care a renuntat sa mai profeseze in domeniul public de sanatate si si-a deschis un cabinet privat intr-o zona cu vad din Bucuresti.

Numele ei s-a transformat in renume, iar astazi cabinetul Mihaelei Leventer este vizitat de vedete si persoane publice, care fac ca afacerile sale sa creasca de la an la an. Aflati cum a trecut Mihaela Leventer de la medicina la strategii de marketing si bilant contabil, duminica, 15 iunie, la emisiunea BUSINESS Magazin de la PRO TV. Echitatia este, la egalitate cu golful, un sport nobil si scump, pentru ca oamenii cu stare sa-l prefere oricarui alt hobby. In plus, echitatia se invata dupa toate regulile unei arte. Aici se pune pret pe principii, reguli, tehnici de echitatie si acordul dintre calaret si cal sau de psihicul celui din urma. Suna deja destul de sofisticat, ca sa fie pe gustul unui om de afaceri. Oare?

Cristian Scafa este un intreprinzator despre care se spune ca este cel mai bun calaret dintre contabili si cel mai bun contabil dintre calareti. Aceasta pentru ca de 15 ani investeste calculat intr-un hobby nobil: echitatia, iar fiecare sfarsit de saptamana il gaseste la una dintre cele mai populare baze de calarie din Bucuresti. Aflati povestea unui hobby demn de nobilii englezi si averile acestora in emisiunea BUSINESS Magazin de la PRO TV.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medicina,
afaceri,
audiente
/media-marketing/medicina-si-afaceri-2697544
2697544
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.