GMP castiga la Effie

Postat la 19 mai 2008 24 afişări

Agentia GMP Advertising a castigat premiul Grand Effie, cu campania “Povestea merge mai departe” pentru brandul de bere Timisoreana, la cea de-a cincea editie a festivalului Effie, care premiaza eficienta in publicitate.

Celelalte doua campanii nominalizate pentru Grand Effie au fost pentru marca de medicamente Furazolidon, campanie a agentiei Propaganda, si cea pentru lactatele Tnuva, campanie realizata de BV McCann Erickson. GMP a castigat in total cele mai multe premii Effie, sapte la numar, in timp ce urmatoarele clasate, BV McCann Erickson si Leo Burnett, au castigat sase, respectiv patru premii.

Editia din acest an a Effie a marcat inscrierea pentru prima data a unei campanii din partea unei persoane fizice. Sorin Psatta, integrated communication director al grupului BBDO Romania, a castigat aici premiul Gold Effie la categoria Non-profit/Pro-bono/Serviciu public pentru campania “Nu-ti lasa copilul educat de televizor!” realizata pentru CNA. Tot in acest an a fost introdusa categoria “Succes sustinut”, care premiaza campaniile care s-au dovedit a fi eficiente pe o perioada de cel putin trei ani, ruland in perioada ianuarie 2005-2007. La aceasta categorie, premiul Gold Effie a fost castigat de campania “99 de pete” pentru Dero Surf, in­scrisa de compania Unilever South Central Europe. S-au mai acordat si trei premii Silver Effie pentru campaniile “Mai mult fruct. Mai multa energie” (brandul Prigat, agentia 23 Communications Ideas), “Oameni obisnuiti si povestile lor extraordinare” (Timisoreana, GMP Advertising) si “Prie­tenii stiu de ce” (Bergenbier, Leo Burnett & Target).

Editia romaneasca a premiilor Effie, unde au fost inscrise 90 de campanii la 21 de categorii, a fost initiata de International Advertising Association (IAA) in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania si organizata de agentia Millenium Communications.    

Premiile Gold Effie

Agentia GMP a luat cele mai multe premii Effie la editia din acest an a competitiei.

 

Categoria

 Agentia

Brand/Client

Financiare - altele*

Headvertsing

ING Fond de Pensii

Farmaceutice

Propaganda

Furazolidon

Promotii FMCG Food

BV McCann Erickson

Sprite

Promotii FMCG Non-Food

Punct Advertising

Dero Surf

Promotii Servicii Non-FMCG

Propaganda

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agentii,
media,
advertising,
publicitate,
GMP,
Grand Effie
/media-marketing/gmp-castiga-la-effie-2648115
2648115
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.