Citeşte în noul număr din BUSINESS Magazin

Autor: Razvan Muresan Postat la 06 aprilie 2012 15 afişări

"Un SMS din viitor" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 9 aprilie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Şeful Orange România, despre viitorul în comunicare

"In zece ani vor fi servicii care ne vor permite nu numai noua ca persoane sa ne conectam, ci si dispozitivelor sa comunice intre ele. Azi avem carduri sim pentru gps, maine poate pentru masina ori ceasul de la mana " - Jean-François Fallacher, CEO Orange România


SPECIAL: Cele mai puternice femei din business - miliarde, Chanel, Lanvin

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.


LIFESTYLE: Manager, călător, blogger - povestea unei pasiuni

A avut nevoie de aproape zece ani să viziteze 40 de ţări. Mai are încă de patru ori pe atâtea pentru a vedea toată lumea. Timpul e de partea lui, pentru că are doar 27 de ani, iar pentru 2012 are în plan să îşi pună pe hartă şase noi state, în frunte cu Rusia, Kenya şi Japonia.


AUTO: Preţul real al unei maşini în rate în funcţie de varianta de finanţare aleasă

Într-o perioadă când vânzările de maşini sunt tot mai mici, importatorii au dezvoltat tot mai mult conceptul "one stop shop", prin care un client nu cumpără doar o maşină, ci şi un serviciu de finanţare şi o asigurare. Şi plăteşte pentru toate.


GADGET: Şase smartphoneuri de top analizate de specialist

Telefoanele mobile nu mai sunt demult doar simple instrumente de comunicare verbală, ele au devenit o parte integrată a vieţii noastre, odată cu evoluţia lor spre smartphone-uri. Pe măsură ce interesul utilizatorilor pentru acest tip de telefoane a crescut, s-a diversificat şi oferta, în magazine găsindu-se în acest moment modele care pot satisface doleanţele, gusturile şi bugetul oricărui potenţial cumpărător.


BUSINESS Magazin este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De şase ani, evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele BUSINESS Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului BM. BUSINESS Magazin apare lunea şi poate fi cumpărată de la centrele de difuzare a presei, la preţul de 4,9 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 370
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-din-business-magazin-9487723
9487723
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.