Citeşte în noul număr din BUSINESS Magazin

Postat la 16 martie 2012 20 afişări

"Cât de greu e să fii manager şi mamă: carieră vs. copil" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 19 martie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.

COVER STORY: Cât de greu e să fii manager şi mamă: carieră vs. copil

Conceptul "De trei ori femeie" a fost în ultimul deceniu atât de dezbătut încât s-a transformat într-un clişeu, rămânând, în mod ciudat, mereu de actualitate. Cine este femeia care le poate face pe toate în acelaşi timp? Ce o stimulează, cât de greu îi este şi cum reuşeşte să nu fie doborâtă de extenuare? Şi, mai ales, la ce renunţă atunci când cele două dimensiuni esenţiale ale vieţii sale - rolul de mamă şi cel de femeie de carieră - ajung să-şi ceară deopotrivă monopolul? Care este raportul de putere între carieră şi copii?

ECONOMIE: Record negativ la investiţiile străine

România a înregistrat în luna ianuarie un record negativ în ceea ce priveşte investiţiile străine, iar atragerea de investitori rămâne dificilă atât timp cât costurile de producţie sunt necompetitive din cauza infrastructurii şi a neadaptării pieţei muncii la cerinţele companiilor.

RETAIL: Consumatorul-cameleon, creaţia crizei

Tot ceea ce au învăţat producătorii şi comercianţii despre propriii clienţi poate fi şters cu buretele. Nimic nu mai este la fel, consumatorul îşi schimbă radical nu doar pretenţiile, ci şi comportamentul de consum. Ca orice schimbare, această modificare aduce nu doar pericole, ci şi veritabile oportunităţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 367
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-din-business-magazin-9405900
9405900
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.