Citeşte în noul număr BUSINESS Magazin de luni, 5 noiembrie

Autor: Razvan Muresan Postat la 02 noiembrie 2012 89 afişări

"Pilot peste patru miliarde de euro" este materialul de copertă pe care revista BUSINESS Magazin vi-l propune din 5 noiembrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: Pilot peste patru miliarde de euro. Viziunea şefului Alpha Bank, Sergiu Oprescu, asupra economiei

Sergiu Oprescu conduce din 2007 Alpha Bank România, instituţie cu active de aproape 4 mld. euro şi prezenţă constantă în topul primelor zece bănci din sistem. Într-un peisaj care nu şi-a revenit după criză şi în care abundă previziunile catastrofice, Oprescu proiectează o viziune de dezvoltare pe termen lung a economiei financiare de la noi şi detaliază câteva instrumente de realizare a acesteia.


COMPANII: Povestea tinerilor antreprenori români şi a maşinilor lor zburătoare

Cosmin Negrea, 23 de ani şi Cristian Arhire, 28 de ani, din Ploieşti, antreprenori, proprietari ai companiei Eyecloud, mi-au oferit momentul "uau" al acestui an cu ideea lor de afaceri. Nu sunt singurii, nu au inovat, dar sunt tineri, simpatici şi par a fi intrat pe piaţă la momentul potrivit.


SPECIAL: Alegeri în SUA. Obama sau Romney? Mai mult sau mai puţin stat în economie?


ANTREPRENORIAT: SMS-ul care plăteşte cafeaua sau călătoria cu autobuzul

SMS-ul care vinde mai mult decât chioşcul telefoanele inteligente capătă tot mai multe întrebuinţări în viaţa de zi cu zi. Mai nou, cu un SMS se poate plăti o cafea la un dozator, un buchet de flori sau se pot plăti călătoriile cu mijloacele de transport în comun în Capitală, Alba Iulia, Turda şi Iaşi. De la începutul anului viitor bucureştenii vor putea plăti chiar şi o singură călătorie prin SMS, acum serviciul vizând doar abonamentele de o zi.


GADGET: Totul despre noul televizor Bravia de la Sony: LED-FULL LED

Pe piaţa televizoarelor plate, segmentul de preţ de patru zerouri este disputat de mărci care pot fi numărate pe degetele de la o mână, iar dimensiunile şi caracteristicile tehnice sunt de cele mai multe ori apropiate, însă modelele care intră în magazine la final de an anunţă o ridicare a ştachetei în materie de construcţie şi calitate a imaginii.


Începând din 17 septembrie 2012, revista BUSINESS Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUSINESS Magazin,
revista,
nr. 398
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-5-noiembrie-10272410
10272410
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.