Citeşte în noul număr Business Magazin de luni, 1 iulie

Autor: Ioana Matei Postat la 28 iunie 2013 1582 afişări

"De la cloud la drone: patru prieteni au construit o afacere de zeci de milioane de euro" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 1 iulie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.


COVER STORY: De la cloud la drone: patru prieteni au construit o afacere de zeci de milioane de euro


RESURSE UMANE: Anduranţa oamenilor de vânzări – şase din zece pleacă după un an

La început era studentă la ASE, dar a înţeles repede că sistemul educaţional din România nu i se potriveşte. După ce a studiat la Veneţia şi New York, unde a refuzat şi un job la celebra casă de modă Valentino, Mădălina Pascu s-a întors în ţară unde face sute de mii de euro învăţându-i vânzări pe angajaţii din companii. Cât de buni vânzători sunt românii?


SOCIETATE: Un sfert dintre români vor să-şi ia adio definitiv de la România - studiu


COMPANII: Managerul care a radiografiat peste trei sferturi dintre oraşele ţării

Marian Şeitan a investit 350.000 de euro pentru a obţine, în premieră pentru România, o bază de date geografice cu acoperire pentru cele mai mari localităţi, însemnând 80% din populaţia urbană. Afacerea sa a devenit lider de piaţă în distribuţia de pliante în cutii poştale cu o cotă de piaţă de 60%, în ţara unde scrisorile încă se primesc în 2013 pe caloriferul din scara blocului.


SPECIAL: Anatomia unui eşec - soarta marelui proiect energetic Nabucco


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se va distribui în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Business Magazin,
revista,
bm
/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-de-luni-1-iulie-11042276
11042276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.