Cine sunt câştigătorii galei BUSINESS Magazin - 100 TINERI MANAGERI DE TOP

Autor: Razvan Muresan Postat la 22 mai 2012 413 afişări

BUSINESS Magazin a acordat marţi, 22 mai, şase premii speciale şi şase premii de business celor mai performanţi tineri manageri implicaţi în mediul de afaceri românesc actual.


A 7-a editie a Galei Premiilor BUSINESS Magazin reuneste noua generatie de manageri cu cei care au fost premiati de la prima editie a evenimentului si pana astazi si care au devenit intre timp mentori pentru profesionistii mai tineri.Premiantii fac parte dintre managerii prezentati in cea de-a 7-a editie a catalogului 100 Tineri Manageri de TOP, editie care va fi lansata la gala. Gala Premiilor BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de Top pune în scenă viziunea celor care reprezintă "valul nou", a celor care transformă vizibil România prin energia şi creativitatea lor. Echipa de profesionişti BUSINESS Magazin selectează managerii care conduc astăzi cele mai mari şi cele mai importante companii din România, tinerii manageri care vor reprezenta cel mai bine mediul de afaceri în următorii zece ani.

Gala Premiilor BUSINESS Magazin a avut loc la hotel Radisson Blu, sala Atlas, şi a fost moderată de două dintre celebrităţile media din România: Amalia Enache şi Cristian Leonte.


Emilia Lega, Rompetrol, premiul la categoria Pieţe Industriale

In numai zece ani de cariera, Emilia Lega a ajuns responsabila de tot ceea ce inseamna raportarea financiara in cadrul celor 40 de companii din 12 tari care alcatuiesc grupul Rompetrol, grup cu afaceri estimate de peste 9 miliarde de dolari in 2012. Este pasionata de domeniul financiar si crede ca in zece ani se va ocupa tot de cifre, fie dintr-o pozitie de CFO in cadrul unei companii cel putin la fel de puternice din Romania sau din strainatate fie din cadrul propriei sale afaceri.


Premiul "Pasionat de Bursă" - Adrian Lupşan, Intercapital Invest

După 16 ani de bursă contemporană, în care a activat ca investitor sau broker, Adrian Lupşan a ales anul trecut să schimbe stadiul de pionierat în care se află bursa de la Bucureşti. La 38 de ani este vicepreşedintele BVB şi crede cu tărie că veştile bune pot veni în piaţa de capital mai repede decât ne-a învăţat istoria. Piaţa nu arăta nicio deschidere în decembrie, iar la numai două luni distanţă s-au strâns peste 50 de milioane de euro în zece zile după oferta publică de succes a Transelectrica derulată la începutul anului.


Daniel Antor, Ţiriac Auto, categoria Pieţe de Consum

Daniel Antor are o mare calitate, aceea că motivează oamenii sâ producâ rezultate şi să depăşească planurile. Şi, ca orice lider adevărat, nu este un şef comod, pentru că rezultatele bune vin numai prin muncâ.

Antor a intrat în industria auto în urmă cu mai bine de 15 ani, urcând treptat de la postul de inginer la cel de director executiv al importatorului M Car Trading şi ulterior ca director al reţelei de dealeri Ţiriac Auto, business de aproape 200 mil. euro anual.


Ciprian Păltineanu, director pentru companii mari UniCredit Tiriac Bank, Premiul la categoria Servicii Financiare

A avut o evolutie profesionala spectaculoasa: dupa ce a lucrat in anii 2000 pentru Lehman Brothers si Credit Suisse la New York si Londra, anul trecut a ajuns sa preia divizia UniCredit Tiriac Bank specializata in finantari pentru companii mari, pilonul cel mai important pe care mizeaza banca in prezent.


Petrică Ruţă, CISCO, premiul la categoria IT&C

A îmbinat pasiunile sale pentru tehnologie şi vânzări şi a reuşit să devină la numai 35 de ani director în cadrul filialei din România a uneia dintre cele mai puternice companii din lume, Cisco. Împreună cu echipa pe care o coordonează, Petrică Ruţă e unul dintre tinerii manageri cu impact important pe piaţa românească de IT&C.


Cristian Rusu, Casa Rusu - Premiul pentru antreprenoriat

A preluat de 12 ani conducerea afacerii de familie, care a ajuns unul dintre cei mai mari producători de mobilier de pe piaţă. Dacă în 2000 Casa Rusu avea patru angajaţi acum numărul acestora a ajuns acum la peste 600 iar la finalul anului va depăşi 1.000, odată cu dechiderea noii fabrici de mobilier tapiţat.


Andrei Cionca, Casa de Insolvenţă Transilvania - premiul la categoria Alte Servicii

A construit de la zero unul dintre business-urile cele mai "ancorate" în economia prezentă - Casa de Insolvenţă Transilvania, o afacere care a înflorit pe vreme de criză. Compania pe care a fondat-o în urmă cu 11 ani a încheiat anul trecut cu un portofoliu de proceduri de insolvenţă cu aproximativ 40% mai mare decât în 2010.


Premiul "Liderul din provincie" - Orlando Szasz, Renania

Împreună cu fratele său, Roland Szasz, a pus de pe vremea când era încă student, bazele unei afaceri ce avea să ajungă cel mai mare producător şi furnizor român de echipamente de protecţie a muncii. Fabrica de la Târgu-Mureş produce atât pentru piaţa internă cât şi pentru export, în ţări precum Cehia si Germania.


Premiul "Transportatorul" - Dragoş Geletu, Klg Logistic

De patru ani şi jumătate a pus bazele filialei locale a operatorului logistic, fiind partener în această afacere, cu o investiţie de 20%, iar cuvântul său cântăreşte la fel de greu ca şi cel al partenerilor olandezi. Acum firma angajează peste 300 de oameni şi anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro, în creştere cu aproape 35% faţă de 2010.


Premiul "Guler alb" - Mihai Bârsan, Ursus Breweries

Este proaspăt numit în poziţia de vice preşedinte marketing la Ursus Breweries, după un periplu prin ţări europene unde s-a ocupat de faima şi imaginea berilor. Coordonează o echipă de 30 de oameni iar bugetul administrat este de ordinul zecilor de milioane de euro.


Premiul special "Gustul Dolce al Businessului" - Ana Maria Mateescu, Romtelecom

Din 2011 a preluat coordonarea întregii activităţi de suport juridic a Romtelecom, inclusiv zona de litigii. Împreună cu cei 41 de oameni pe care îi coordonează, se ocupă şi de administrarea activităţilor juridice corespunzătoare pentru NextGen şi canalele TV de sport ale companiei.


Premiul special "Best Woman Executive in Telecom" - Florina Tănase, Vodafone

Este singura femeie româncă membră în echipa top managementului Vodafone România şi are responsabilităţi precum promovarea intereselor şi reprezentarea companiei în faţa autorităţilor de reglementare şi managementul departamentului juridic.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/cine-sunt-castigatorii-galei-business-magazin-100-tineri-manageri-de-top-9659603
9659603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.