Business Magazin împlineşte ZECE ANI. Istoria celei mai importante reviste de business din România

Postat la 23 septembrie 2014 5212 afişări

Cu ocazia aniversării a 10 ani de Business Magazin aducem în lumina reflectoarelor produsele Business Magazin, cele mai relevante şi de interes subiecte şi analize din revista ultimilor zece ani, sfaturile invitaţilor Meet the Ceo, redactorii Business Magazin şi poveştile de succes în business BM Storytellers.

Data apariţie: 6 Octombrie 2014

Am povestit despre oamenii care contează în business, oamenii prezentului care schimbă viitorul mediu de afaceri din România şi din lume. Am urmărit evoluţia celor care s-au evidenţiat prin iniţiativă, prin performanţă şi prin excelenţă.

Am adunat cele mai importante sfaturi bazate pe experienţa acumulată în carieră, extrem de utile pentru tinerii manageri aflaţi la început de drum, dar şi pentru viitorii manageri, oameni dornici de ascensiune profesională  care caută modele bune de urmat în business.

Am oferit informaţie relevantă, eliberată de balast şi interese. Am fost aprigi, iuţi, îndrăzneţi şi am ştiut mereu ceva ce restul lumii nu ştia încă. Într-o lume care se schimbă în fiecare zi, aceasta a fost, este şi va fi puterea jurnalistului.

Am ales subiecte despre care am scris primii. Înaintea timpurilor lor. Lucruri pe care noi am pariat şi care s-au împlinit. Oameni pe care noi i-am descoperit şi care acum sunt în top. Fiecare story de atunci şi de acum. Evoluţie şi revoluţie.

Nu în ultimul rând, am dat răspunsuri la întrebările tinerilor care vor să înceapă o afacere şi am creat un punct de întâlnire care a transformat poveştile în idei.

Vom grupa toate aceste vârfuri editoriale în numărul aniversar Business Magazin 10 ani.


COVER STORY: Business Magazin, o revistă cât un manual de economie


MANAGEMENT: Efectul revistei Business Magazin în afaceri. Notorietatea transformată în bani


STRATEGIE: Managerii şi antreprenorii pe care i-am prezentat şi au confirmat


INTERNET: Povestea siteului Business Magazin. Poveştile ajung la jumătate de milion de cititori


EVENIMENT: Retrospectiva celor mai importante evenimente de business

Ediţia aniversară a revistei Business Magazin este disponibilă, începând cu 6 octombrie 2014, în reţelele Inmedio şi Relay.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aniversare,
business magazin,
10 ani
/media-marketing/business-magazin-implineste-zece-ani-istoria-celei-mai-importante-reviste-de-business-din-romania-13331011
13331011
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.