Vlad Buzoianu: Cel mai mult mă inspiră oamenii buni şi oamenii luptători

Postat la 27 august 2021 632 afişări

Vlad Buzoianu: Cel mai mult mă inspiră oamenii buni şi oamenii luptători

Cel mai mult mă inspiră... oamenii buni şi oamenii luptători.

În carieră, cel mai greu îmi este... să îmi fac temele, aşa le spun eu sarcinilor administrative sau care nu necesită creativitate. Sunt un artist ajuns manager…

Obiectivul meu principal în rolul actual este... să păzesc cultura organizaţională şi brandul CBC. Cultura se referă la modul în care echipa îmbrăţişează valorile companiei şi este necesară pentru a livra brandul CBC, care se traduce prin experienţa pe care o oferim clienţilor noştri.

În următorul concediu, aş vrea... să bată vântul sau să ningă, fiindcă toate concediile mele sunt despre munca pe placa de kiteboard sau snowboard.

Lucrul de care sunt cel mai mândru este... că pe drumul meu am schimbat viaţa multor oameni, atât prin companiile la care am lucrat, cât şi prin sprijinul pe care l-am oferit unor oameni din afara lor, la fel cum alţi oameni au schimbat viaţa mea în bine. Cred cu tărie că acesta este scopul nostru, să răspundem la orice binecuvântare pe care o primim, dând mai departe.

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte... sportul.

CEO-ul pe care îl admir cel mai mult este... tata, dar şi Mircea Miclea, Richard Branson, Tony Hsieh, Reed Hastings.

Liderul ideal este... Iisus şi Nelson Mandela. Acela care îşi are valorile clare şi măsurabile în preţul pe care este dispus să îl plăteasca pentru ele.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este... setea de învăţare.

Îmi place să citesc... business, filosofie şi beletristică.

Tot timpul meu liber îl aloc... familiei, sportului şi scrisului.


Vârstă: 30 de ani

Funcţie: CEO

Companie: Cluj Business Campus

Cifră de afaceri (la nivel de grup): 48,2 mil. lei

Număr de angajaţi: 42


Experienţă: Primul «job» a constat în practicile de vară făcute la o bancă renumită, unde a învăţat analiză financiară pe piaţa de capital; şi-a continuat apoi cariera în HoReCa, unde, vreme de şase ani, a ocupat toate posturile posibile, de la recepţioner până la director de vânzări, manager general şi manager de dezvoltare. În paralel cu cariera din HoReCa, a primit rolul de marketing manager pentru Cluj Business Center. În «timpul liber» din aceşti ani, a înfiinţat o sală de fitness - CBC Fitness Corner. S-a implicat de-a lungul timpului şi în Academia de Educaţie Informală pentru Studenţi şi într-o agenţie de reprezentare a artiştilor.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: construcţia de ecosisteme şi comunităţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.