Valeriu Toma: Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este de la tatăl meu - „Învaţă 10% singur şi 90% de la ceilalţi. Munceşte 10% singur şi 90% alături de ceilalţi”

Postat la 27 august 2021 298 afişări

Valeriu Toma: Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este de la tatăl meu - „Învaţă 10% singur şi 90% de la ceilalţi. Munceşte 10% singur şi 90% alături de ceilalţi”

Cred că job-ul ideal este… în property management.

Prefer să lucrez… de la birou.

Obiectivul meu principal în rolul actual este… creşterea echipei şi dezvoltarea serviciilor. „First who, then what”.

În următorul concediu, aş vrea să… călătoresc în Asia.

Lucrul de care sunt cel mai mândru este… familia.

Din agenda mea zilnică, nu lipseşte… interacţiunea.

Cred că stilul meu de management este… participativ si persuasiv.

Lecţia pe care am învăţat-o în cariera mea de până acum este…. de la tatăl meu: „Învaţă 10% singur şi 90% de la ceilalţi. Munceşte 10% singur şi 90% alături de ceilalţi”.

Primul meu şef spunea … „Work, learn, work some more”.

Când eram copil, visam să fiu… jucător profesionist de baschet.

Peste 10 ani, vreau să lucrez în… real estate.

CEO-ul pe care îl admir cel mai mult este… Yun Jong-Yong.

Liderul ideal este… empatic.


Vârstă: 40 de ani

Funcţie: Head of Property Management

Companie: CBRE România

Număr de angajaţi: 160


Numărul colegilor din echipa sa: 110


Experienţă: Are peste 15 ani de experienţă în real estate, perioadă în care a lucrat pentru unii dintre cei mai mari proprietari imobiliari din Europa: Immofinanz şi CTP. În ultimii 5 ani, s-a dedicat creşterii echipei de Property Management a CBRE România punând bazele departamentului care a devenit lider de piaţă.


Domeniile pe care se concentrează în prezent: Echipa lui are în administrare peste 850.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri şi retail în Bucureşti şi oraşe regionale precum Cluj-Napoca, Constanţa, Suceava, Baia Mare, Botoşani şi Piteşti.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.