Tineri manageri de top 2016: Lucian Mâţu, director executiv direcţia produse şi segmente micro BCR

Autor: Georgiana Călin Postat la 17 decembrie 2016 368 afişări

Tineri manageri de top 2016: Lucian Mâţu, director executiv direcţia produse şi segmente micro BCR

36 DE ANI   /  DIRECTOR EXECUTIV  DIRECŢIA PRODUSE ŞI SEGMENTE MICRO   /   BCR

Lucian Mâţu lucrează în sistemul bancar de peste 15 ani, iar în acest moment este director executiv la Direcţia Produse şi Segmente Micro întreprinderi în BCR. Dacă ar trebui sa aleagă un singur cuvânt care să îl definească, acela ar fi mobilitatea.

Experienţa acumulată în zona de coporate şi retail precum şi funcţiile deţinute în front office, dar şi în head office i-au oferit posibilitatea să descopere activitatea bancară din perspective diferite şi să aibă o imagine completă asupra tuturor fluxurilor şi activităţilor zilnice. „Întotdeauna când mă gândesc la performanţă inevitabil fac o paralelă cu performanţa unui sportiv campion. Sunt de părere că în sport victoriile şi medaliile sunt scorul unei competiţii şi nu competiţia în sine. Provocarea majoră este antrenamentul şi tot ce se întâmplă până în momentul competiţiei. De aceea şi la locul de muncă, şi în sport efortul, rigurozitatea, rutinele, ritmul, sacrificiul, pasiunea, bucuria, dorinţa, dedicarea sunt elementele care definesc performanţa“, spune Lucian Mâţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
manageri,
tineri,
top,
bcr,
director,
executiv,
produse,
performanta,
ani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.