Sorin Mândruţescu

Autor: Razvan Muresan Postat la 18 decembrie 2013 602 afişări

Sorin Mândruţescu, Oracle România

Sorin Mândruţescu

Sorin Mândruţescu, de cinci ani şeful Oracle România şi de mai bine de zece ani în echipa companiei, a pornit în 2001 ca director de vânzări pentru aplicaţiile software dedicate zonei de servicii financiare.

Sorin Mândruţescu s-a ocupat de-a lungul anilor de coordonarea mai multor proiecte IT, dintre cele mai notabile fiind procesul de design şi aplicare a strategiilor IT pentru Banca Comercială Română - Erste Bank Austria. Din 2004, Sorin Mândruţescu a preluat responsabilităţile asupra operaţiunilor din Bosnia-Herţegovina şi alte 11 ţări din Europa de Sud-Est, de unde a fost şi promovat director general. Anterior, Sorin Mândruţescu a lucrat la Bancorex şi la Banca Turco-Română, dar a luat parte şi la punerea bazelor Bank Austria Creditanstaldt, actuala Unicredit, ca director de sucursală. Numele lui Sorin Mândruţescu a fost vehiculat şi pentru funcţia de prim-ministru în primăvara anului 2011, în cazul demisiei fostului premier Emil Boc, ştire pe care managerul a numit-o la acea vreme "o speculaţie".

Sorin Mândruţescu a fost reconfirmat anul trecut drept preşedinte al Comitetului Reprezentanţilor, organismul care supraveghează administrarea Fondului Proprietatea de către americanii de la Franklin Templeton.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sorin mandrutescu,
oracle romania,
lideri
/lideri/sorin-mandrutescu-11788936
11788936
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.