Simona Andrei, CEC Bank: Echilibrul relaţiei profesie-familie poate reprezenta cheia unor viitoare realizări personale

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 21 mai 2012 477 afişări

Simona Andrei este, la numai 32 de ani, directorul financiar al CEC Bank SA. Ea este unul dintre cei 100 de tineri manageri pe care BUSINESS Magazin îi oferă României în ediţia a şaptea a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, care va apărea în 28 mai.

BUSINESS Magazin: Câţi oameni cuprinde echipa pe care o conduceţi? Cum vă definiţi stilul de management şi cum receptaţi diferenţa de vârstă faţă de subordonaţii dvs.?

Simona Andrei, CEC Bank: Pot spune, cu mândrie, că sunt cel mai tânăr manager al CEC Bank, chiar de la bun început, în februarie 2008. Am avut foarte multe de învăţat în această perioadă. Coordonez direcţia financiară a CEC Bank din iunie 2008, respectiv un colectiv de 10 oameni, cu vârste, experienţe profesionale şi viziuni despre viaţă diferite. Mă consider în primul rând colegul şi prietenul lor şi apoi şeful lor, conform organizării actuale. În funcţie de modul de manifestare a autorităţii mangeriale, consider că stilul de management care mă caracterizează cel mai bine este cel democrat: îmi place să susţin participarea colaboratorilor şi subordonaţilor mei la activitatea de management. Nu încurajez conflictele, asigur o participare activă a subordonaţilor la realizarea sarcinilor primite, apreciez randamentul, punctualitatea şi calitatea lucrărilor executate.

BUSINESS Magazin: Aţi schimba domeniul actual cu altul? V-ar atrage la un moment dat o carieră de antreprenor?

Simona Andrei, CEC Bank: E important să nu spui niciodată niciodată.

BUSINESS Magazin: Luând ca bază experienţa dvs., cum aţi defini profilul unui tânăr manager în România anului 2012?

Simona Andrei, CEC Bank: Cred că un echilibru al relaţiei profesie-familie poate reprezenta cheia unor viitoare realizări personale. Şi sunt convinsă că în România există mulţi tineri manageri care îşi dăruiesc timpul, energiile şi cunoştinţele în cel mai eficient mod. Cea mai importantă calitate este însă capacitatea de a învăţa din situaţiile prin care treci. Şlefuirea ca manager durează foarte mult. Totul este să nu te plafonezi prea devreme, atras de dorinţa de a avea şi renunţând la "a fi", la a te căuta şi defini.

Urmărește Business Magazin

/lideri/simona-andrei-cec-bank-echilibrul-relatiei-profesie-familie-poate-reprezenta-cheia-unor-viitoare-realizari-personale-9655551
9655551
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.