A reuşit să dezvolte, pe o piaţă locală inexistentă, cel mai mare magazin de profil din sud-estul Europei

Autor: Florin Casota Postat la 28 martie 2017 278 afişări

Marian Alecsiu a fondat împreună cu Mihaela Becheru F64, astăzi cel mai mare magazin foto din sud-estul Europei, în urmă cu 15 ani, când piaţa foto din România era aproape inexistentă.

A reuşit să dezvolte, pe o piaţă locală inexistentă, cel mai mare magazin de profil din sud-estul Europei

Fiecare dintre cei doi asociaţi deţine jumătate din pachetul de acţiuni al firmei. „Fotografia a fost dintotdeauna o pasiune. Eram fotograf la diverse evenimente deja de câţiva ani când am decis să deschid propria afacere”, îşi amintea Marian Alecsiu despre începuturile firmei, când a transformat astfel hobby-ul în job.

Aşa a deschis un mic laborator de developare foto, o afacere destul de prosperă la acel moment, în urma unei investiţii pe care a strâns-o atât din câştigurile obţinute ca fotograf, care nu erau însă foarte mari, cât şi din vânzarea propriei truse foto care, ca şi acum de altfel, nu era deloc ieftină.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.