Răzvan Marcu, MARCOM: „Mentorul meu este tatăl meu”

Postat la 11 septembrie 2021 597 afişări

Răzvan Marcu, MARCOM: „Mentorul meu este tatăl meu”

Prefer să lucrez... dimineaţa devreme. Aşa am timp pentru planificarea activităţii zilnice, am 1-2 ore de linişte şi mă pot concentra pe subiectele importante din acea zi.

Lucrul de care sunt cel mai mândru este... că întotdeauna am reuşit să avem succes când am introdus în România cele mai inovative tehnologii: monitorizare prin satelit, echipamente hibride sau semiautonome.

Mentorul meu este... tatăl meu şi şeful nostru. A avut o viziune incredibilă, pornind businessul în 1992, când nu mulţi o făceau. A dus compania pe primele locuri în domeniu şi ne ghidează în continuare, având la bază aceleaşi valori: corectitudine, înţelegere, încredere şi motivare.

Când eram copil, visam să fiu... sportiv de performanţă. Pentru că performanţa era costisitoare, am decis că şcoala şi munca îmi vor decide viitorul. Învăţ cu drag orice sport nou dar prefer să excelez în profesia aleasă.

Calitatea principală pe care o caut la un coleg este... iniţiativa. Apreciez mai mult un coleg care vine cu o propunere (de preferinţă bună), decât un coleg care aşteaptă soluţia de la managerul lui.

O mare parte din timpul meu liber este alocat... călătoriilor în România, dezvoltând, alături de soţia mea, proiectul Romanian Romance, care are ca scop promovarea celor mai frumoase locuri de la noi. Totodată, mă relaxez jucând golf, sport care a reuşit să mă atragă în ultimii 12 ani.


Vârstă: 39 de ani

Funcţie: director de marketing

Companie: MARCOM RMC’94

Cifră de afaceri (2020): 39 mil. euro


Numărul colegilor din echipa sa: 15


Experienţă: a fost Brand Manager Marcom


Domeniile pe care se concentrează în prezent: sales & marketing

Profilul lui Răzvan Marcu a apărut în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2021. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.