Radu Timiş, Cris-Tim: „Sunt momente în care simţi că pierzi controlul şi nu îţi ţii în frâu spaimele şi fricile, dar e o stare cu care te obişnuieşti şi îţi asumi acest lucru”

Postat la 21 ianuarie 2021 10366 afişări

Carte de vizită:

►Este absolvent al Institutului Naţional de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti şi timp de 3 ani  a lucrat ca profesor în Olteniţa.

►În 1990 s-a întors în Bucureşti şi s-a angajat timp de 2 ani ca instructor sportiv la piscina fostului hotel Bucureşti, actualul Radisson.

►A făcut primii paşi în antreprenoriat în 1992, în domenii care nu au nicio legătură cu activitatea din prezent, însă primele două afaceri s-au soldat cu pierderea completă a investiţiilor.

►Cel de-al treilea business, Cris-Tim, început modest, cu un mic chioşc de câţiva metri pătraţi, a evoluat într-o companie cu venituri de 751 de milioane de lei în 2019, potrivit datelor publice disponibile.

Profilul lui Radu Timiş a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, EDIŢIA 2020. El ocupă locul 73 în acest clasament, ca urmare a voturilor primite de la reprezentanţii mediului de afaceri. 



CITITI SI: 


De la un chioşc la Gorjului la o companie cu 2.000 de angajaţi şi afaceri de peste 150 mil. euro. Povestea de succes a uneia dintre cele mai mari afaceri româneşti


Povestea antreprenoarei care a creat împreună cu soţul său un adevărat imperiu în România. De ce a ales să deschidă o afacere în domeniul medical

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.