Cum a ajuns această tânăra din Rădăuţi să conducă o afacere de 50,9 milioane de euro

Postat la 27 ianuarie 2018 2639 afişări

Daniela Bîzgan este una dintre cele trei fiice ale lui Dumitru Mihalescul, antreprenorul care a clădit afacerea Marelvi, cel mai mare distribuitor de electronice şi electrocasnice, fiind, ca director general adjunct al firmei, mâna sa dreaptă

Cum a ajuns această tânăra din Rădăuţi să conducă o afacere de 50,9 milioane de euro

Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 50,9 milioane de euro, în creştere cu 21% faţă de 2015; previziunile pentru anul în curs se referă la un avans de cel puţin 10%.

„Sunt mama unei fetiţe de un an şi nouă luni, iar aceasta îmi răpeşte aproape tot timpul din afara carierei. Încerc să mă organizez cât mai bine, pentru a petrece timp cu ea,  cu soţul meu, dar şi pentru a avea timp pentru mine ca femeie”.

În scenariul propus de BM, în care ar fi pentru o zi preşedinte, Daniela Bîzgan enumeră deciziile cele mai importante, menţionând că acestea sunt, din punctul său de vedere cele mai urgente şi importante pentru ţară.

„1. Susţinerea justiţiei şi a luptei anticorupţie pentru protejarea democraţiei: România trebuie să devină un stat drept şi corect, ce se poate impune în Europa pentru protejarea intereselor externe, fapt ce va îmbunătăţi imaginea noastră în UE, dar şi relaţiile cu celelalte state; astfel, vom atrage mai mulţi investitori străini. 2. Corelarea sistemului de învăţământ la cerinţele actuale: astfel, un popor de oameni educaţi şi bine informaţi ar fi mai greu de manipulat. Trebuie să fim capabili să sintetizăm informaţiile, să le verificăm şi abia apoi să acţionăm în consecinţă. Pe de altă parte, aş pune accent pe şcolile profesionale, cursuri de recalificare profesională şi pregătirea pentru meserii ce sunt la mare căutare, reducându-se numărul şomerilor. 3. Sprijinirea mediului de afaceri: încurajarea antreprenoriatului prin politici fiscale, fapt ce va creşte bugetul statului român.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.