Câştigă o mie de euro pe lună, dar are cele mai frumoase ceainării din Bucureşti

Autor: Ioana Matei Postat la 02 mai 2014 8417 afişări

Câştigă o mie de euro pe lună, dar are cele mai frumoase ceainării din Bucureşti

Mădălina Rădulescu şi-a găsit inspiraţia de a deschide Rendez-Vous într-o ceainărie din Strasbourg în care lucra în perioada studiilor la Institutul Superior European de Gestiune ISEG Strasbourg. La întoarcerea în ţară, în 2003, a deschis prima ceainărie, în zona Dorobanţi din Capitală, iar la mai puţin de un an a deschis-o pe a doua, în Centrul Vechi.

Ambele au fost însă închise, Rădulescu deschizând două noi ceainării, în 2005 în zona Universitate şi în 2007 în zona Floreasca. Închiderea ceainăriei din Centrul Vechi, în care antreprenoarea a investit circa 40.000 de euro, a fost cel mai mare regret, măsura fiind cauzată de  blocarea zonei din cauza unor lucrări care se desfăşurau în acea perioadă.

“Perseverenţa şi transmiterea culturii ceaiului au fost elementele-cheie în educarea consumatorului român şi apoi în dezvoltarea afacerii mele”, descrie ea unul dintre motoarele afacerii sale. Rădulescu plănuieşte să ducă mai departe apetitul românilor pentru ceai prin dezvoltare de francize, în principalele oraşe ale ţării. În paralel cu coordonarea activităţii de coordonare a reţelei de ceainării, Rădulescu a creat brandul Coffet – de manufactură de prăjituri şi produse de patiserie. Prin cele două afaceri, ajunge astfel la un profit de circa 15.000 de euro anual.                      

Rădulescu este implicată  şi în marketingul afacerii de familie a părinţilor, compania importatoare şi distribuitoare de echipamente pentru industria lemnului Rolem.

Urmărește Business Magazin

/lideri/castiga-o-mie-de-euro-pe-luna-dar-are-cele-mai-frumoase-ceainarii-din-bucuresti-12570446
12570446
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.