Ati auzit de ei? Cei mai discreti manageri din Romania (GALERIE FOTO)

Postat la 29 decembrie 2010 109 afişări

Obiectivul oricarui jurnalist de business este obtinerea unui interviu cu unul dintre cei mai discreti manageri, cei care prefera sa stea deoparte de ochii presei, dar care ar avea atat de multe de spus despre modul cum au reusit sa dezvolte afaceri de succes.

Este cazul lui Alexandru Oprea, cel care conduce RCS&RDS, compania fondata de oradeanul Zoltan Teszari, care evita sa iasa in presa, desi a construit o companie care domina piata telecom romaneasca, si care a avut curajul sa iasa cu businessul in strainatate. Daca Oprea a fost nevoit sa se afiseze in fata presei macar de cateva ori, cu ocazia cumpararii, pentru o suma uriasa, a drepturilor de televiziune ale meciurilor din Liga 1 de fotbal, cu actionarul principal al RCS&RDS, Zoltan Teszari, nu exista nicio poza, cu exceptia uneia din tinerete.

La fel de discret cu aparitiile in public este si alt antreprenor-manager de succes - Alin Popa, cel care a construit cel mai mare transportator roman, Edy. De pe lista nu puteau lipsi nici Cezar Rapotan, fondatorul comerciantului de materiale de constructii Arabesque, sau Gabriel Comanescu, proprietarul Grup Servicii Petroliere, una dintre cele mai mari afaceri din domeniul serviciilor petroliere din Romania, care detine si opereaza mai multe platforme petroliere in strainatate. Ambii au afaceri de sute de milioane de euro anual.

Un manager foarte discret, dar foarte apreciat de managerii chestionati de noi este Siminel Andrei, directorul general al NCH Advisors, unul dintre "castigatorii crizei", cum l-a denumit BUSINESS Magazin intr-un cover story de acum mai bine de un an, care a anticipat venirea crizei si a reusit o serie de tranzactii de anvergura, obtinand randamente importante pentru fondurile de investitii pe care le administra.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oameni de afaceri,
discretie,
business,
top,
manageri
/lideri/ati-auzit-de-ei-cei-mai-discreti-manageri-din-romania-galerie-foto-7837729
7837729
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.