100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner, PwC România - 071

Postat la 16 martie 2022 206 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner, PwC România - 071

Dinu Bumbăcea este country managing partner al PwC România, prima mare companie de consultanţă care a deschis un birou la Bucureşti, oferind servicii de consultanţă fiscală şi juridică, consultanţă pentru afaceri, audit financiar şi non-financiar cu ajutorul unei echipe de peste 800 de specialişti.

El are peste 28 de ani de experienţă în servicii profesionale, fiind de 21 de ani partener.

A absolvit Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, Universitatea Politehnica Bucureşti, a absolvit un master în inginerie electrică la Georgia Institute of Technology din SUA şi o diplomă de specializare în tratamentul digital al imaginii la Supélec, Franţa. Este membru al Asociaţiei Contabililor Autorizaţi din Marea Britanie (ACCA) şi al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

Top 3 priorităţi pentru viitor:

Œ1. Vrem să dezvoltăm servicii inovative, în principal în domeniul sustenabilităţii, construind echipe dedicate, pentru că ne propunem să contribuim la atingerea interesului mai larg al societăţii de protecţie a mediului.

2. Ne-am propus şi să integrăm continuu tehnologia în modul în care livrăm serviciile noastre şi să realizăm soluţii pe bază de tehnologie pentru clienţii noştri.

3.Ž Vrem de asemenea să consolidăm echipa PwC România prin dezvoltarea unor competenţe noi, cu accent pe digital upskilling.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.