TUDOR DRAGOMIR NICULESCU

Postat la 24 aprilie 2007 2 afişări

- Companie: Turabo Café & Turabo Grand Ballroom

- Functie: CEO

- Varsta: 27 de ani

- Cifra afaceri 2006: 5 milioane de euro

 

Lantul de cafenele Turabo a aparut si a fost dezvoltat de Niculescu in ultimii patru ani, cifra de afaceri estimata pentru acest an fiind de 10 milioane de euro. Niculescu a deschis prima cafenea in urma unei investitii de 250.000 de euro, la care au participat alti doi parteneri. Ramas singur dupa cateva luni, Niculescu a deschis alte noua cafenele, dintre care trei in parteneriat cu BCR.  Turabo Grand Ballroom, un complex cu doua sali de evenimente, deschis in Pipera, ar urma sa ajunga in 2007 la afaceri de doua milioane de euro.

 

Tinerii: "Acum au foarte multe posibilitati... la 18 ani stiam ca trebuie sa ma angajez sa pot castiga niste bani... acum, daca ai ceva in cap si chef de munca, in scurt timp se vor bate companiile mari pentru tine cu oferte bune. Si sunt si multe oportunitati de a face ceva pe cont propriu..."

 

El insusi: "Vreau sa cred ca pot face bine si altceva decat sa conduc un lant de cafenele. Sper ca in trei-patru ani sa pot incepe o alta afacere, in alt domeniu si sa am la fel de mult succes".

 

Mediul de afaceri: "Cred ca daca 10% din oamenii de afaceri care au reusit ar face ceva si pentru semenii lor care nu au o viata reusita, atunci ceva in tara asta ar fi altfel".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TUDOR DRAGOMIR NICULESCU
/cover-story/tudor-dragomir-niculescu-1054263
1054263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.