Directorul Vodafone România: În doi ani vom ajunge la o acoperire 4G de 100% în toate oraşele mari ale ţării

Autor: Razvan Muresan Postat la 14 ianuarie 2014 892 afişări

Directorul Vodafone România: În doi ani vom ajunge la o acoperire 4G de 100% în toate oraşele mari ale ţării

Principalele obiective de business ale şefului Vodafone, Inaki Berroeta, în 2014 sunt următoarele:

Inaki Berroeta: În 2014, prioritatea noastră rămâne să ne asigurăm că avem cea mai bună reţea de date mobile din România. Dorim să oferim în continuare fiecărui român cele mai performante terminale, conţinut şi servicii utile, la pachet cu calitatea reţelei Vodafone. În acest scop, vom accelera dezvoltarea reţelei 4G, odată cu intrarea în vigoare a noilor licenţe pentru spectrul radio, atât prin investiţiile planificate, cât şi prin suma de 55 de milioane de euro alocată Vodafone România, în urma vânzării Verizon de către Vodafone Group. Ne-am propus ca, în următorii doi ani, să ajungem la o acoperire 4G de 100% în toate oraşele mari ale ţării. De asemenea, vom extinde reţeaua 4G şi în zonele rurale în care infrastructura fixă lipseşte cu desăvârşire. Nu în ultimul rând, vom investi în infrastructura de fibră optică pentru clienţii noştri enterprise.

A doua direcţie importantă în  cursul anului viitor se îndreaptă către zona de retail, unde tocmai am introdus programul de francize. Ne dorim să îmbunătăţim substanţial experienţa oferită clienţilor, atât prin programul de reamenajare a magazinelor, pe care tocmai l-am început, cât şi prin programul de francize. Brandul Vodafone joacă un rol important în interacţiunea cu clienţii noştri şi de aceea vom continua să fim apropiaţi de aspiraţiile şi nevoile românilor.

În zona enterprise, unde continuăm să fim lider de piaţă, ne vom concentra pe extinderea soluţiilor de business, prin adăugarea mai multor servicii tip Enterprise Data Center şi cloud în portofoliul nostru. Astfel, dorim să răspundem nevoilor companiilor care ne sunt clienţi, care evoluează de la cererea de soluţii de conectivitate mobile spre o mai mare diversitate de servicii tip cloud.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
berroeta,
agenda,
manager,
2014,
vodafone
/cover-story/directorul-vodafone-romania-in-doi-ani-vom-ajunge-la-o-acoperire-4g-de-100-in-toate-orasele-mari-ale-tarii-11901860
11901860
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.