Ce sfaturi au cei mai puternici manageri romani pentru cei care lucreaza in strainatate

Postat la 09 martie 2010 138 afişări

Cei mai puternici executivi romani, sefele OMV Petrom si Vodafone, au sfaturi oarecum diferite pentru romanii care lucreaza in strainatate: Romania poate oferi "oportunitatea de a face diferenta" dar, in acelasi timp, posibilitatea de a lucra chiar si in tari din Asia sau America ar trebui luata serios in calcul.

"Le-as spune veniti (n.red. romanilor care lucreaza in strainatate), aveti o oportunitate sa faceti o diferenta. Nu va asteptati la disparitia gropilor sau ca aerul este mai putin poluat dar va puteti astepta ca veti intalni oameni care sunt extraordinari de avizi si dornici de a face o diferenta", a spus, in cadrul evenimentului "Meet the CEO", organizat de catre BUSINESS Magazin, Mariana Gheorghe, cel mai important executiv roman din pozitia de director executiv al Petrom OMV.

Liliana Solomon, CEO al Vodafone Romania, considera ca romanii care lucreaza in pietele vest-europene ar trebui sa lucreze in cat mai multe piete, inclusiv Asia si America. "Globalizarea s-a intamplat, iar daca ne uitam la cat de repede se misca banii, care nu mai au granite, vedem ca si mobilitatea umana este mult mai mare fata de acum zece ani. E vorba de deschiderea mentala a granitelor si de competitivitate, pe care trebuie cumva sa si-o insuseasca si generatiile care vin".

Urmărește Business Magazin

/cover-story/ce-sfaturi-au-cei-mai-puternici-manageri-romani-pentru-cei-care-lucreaza-in-strainatate-5730146
5730146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.