Citatul săptămânii. Mircea Turdean, Farmec Cluj: Din păcate, în România este nu există disciplina de cosmetologie, aşa că trebuie să ne formăm noi cercetătorii de care avem nevoie

Postat la 18 octombrie 2021 64 afişări

La departamentul de cercetare avem trei generaţii. Avem cercetători maturi, de 50-60 de ani, cu peste 20 de ani experienţă, cercetători de 34-40 de ani, dar avem Şi tineri de 25-30 de ani. Îşi predau unii altora învăţămintele. Din păcate, în România este nu există disciplina de cosmetologie, aşa că trebuie să ne formăm noi cercetătorii de care avem nevoie. Formarea unui cercetător de calitate, care să poată să îţi facă reţete, durează ani. Iar toate astea înseamnă investiţii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.